VVOG plaatjes sparen bij Winkelcentrum Drielanden!

11 September 2015 / Jeugdcommissie / Jeugd

De droom van deze VVOG leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere VVOG leden zijn volgend jaar verkrijgbaar bij Winkelcentrum Drielanden in Harderwijk.

Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden. 
 
Winkelcentrum Drielanden heeft ons bestuur enige tijd geleden benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Winkelcentrum Drielanden is ervoor gekozen om binnen onze club de volgende leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie: Dolfijntjes, gehele F, E, D & C jeugd, MC1, MB1, B1, A1, JG1, G1, VVOG Zondag 1, Dames 1 & Heren 1. Van de overige A & B elftallen wordt een teamfoto in het boek opgenomen.
 
Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op zaterdag 19 en zaterdag 26 september een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. 

 

 
Om alles in goede banen te leiden wordt een schema opgesteld, welke via de betreffende coördinatoren gedeeld wordt met de trainers & leiders. Zorg dat je op tijd aanwezig bent! Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie. 
 

Mis deze unieke kans niet!

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief