VVOG bereikt goudpartner status met PEC Zwolle

9 December 2013 / Jeugdcommissie / Algemeen

Onze samenwerking met PEC Zwolle is bekroond met de goud status en die delen wij met slechts één andere amateurvereniging.

De samenwerking tussen VVOG en PEC Zwolle is niet nieuw. Al jaren werken beide clubs samen op het gebied van jeugdopleiding en voetbalorganisatie. PEC Zwolle helpt VVOG bij het professionaliseren van de jeugdopleiding en biedt talentvolle voetballers de kans om de in de jeugdopleiding van PEC terecht te komen. Inmiddels spelen al diverse jeugdvoetballers bij PEC en natuurlijk ook hun grote voorbeeld, oud VVOG' er Bram van Polen. Ook biedt PEC ondersteuning aan trainers en op het gebied van interne organisatie.

Deze samenwerking is nu bekroond met de goud status, slechts één andere amateurvereniging heeft deze status.
Op de foto ziet u hoe de bijbehorende plaquette wordt overhandigd door Ben ten Brake namens PEC Zwolle aan Klaas uit de Bosch vice voorzitter van de jeugdcommissie van VVOG.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Nieuwsoverzicht Archief