Scheidsrechter N.S. (Niels) Goutier
Assistent-scheidsrechter B. (Bilal) Allioui
Assistent-scheidsrechter J.G.P.M. (Jos) Engbers

VVOG Harderwijk naar volgende ronde districtsbeker

VVOG Harderwijk heeft middels een 0-4 overwinning op Jonge Kracht uit Huissen de volgende ronde bereikt.

Jonge Kracht is geen geheel onbekende van VVOG Harderwijk . Op 20 augustus 2011 speelde VVOG Harderwijk ook al een bekerwedstrijd bij Jonge Kracht. Het werd een 1-3 overwinning voor VVOG Harderwijk door doelpunten ver in de tweede helft van Lars Kerver, Martijn Duits en Dada Bugera. De tegentreffer voor Jonge Kracht kwam van de voet van Sergio Azarouf.
De opstelling van deze wedstrijd was als volgt:
Reinier Romkes, Lars Kerver, Martijn Duits, Dennis van Vuuren, Lennard van de Brink, Sam Doeve, Terrence ten Brink, Dominique Denzel (75 Tim Brockhoff) Ali Akachar ( 46 Jeremy de Graaf), Rocco Keizer (65 Dada Bugera), Hein Kort.

VVOG Harderwijk startte vanavond met de weer geheel herstelde Floris Mulder vanaf het begin in de basis en tevens was er het debuut voor de 19-jarige doelman Lars Reijnen. Deze is recent overgenomen van Emmen. Hij keepte daar bij de 0-21.

VVOG Harderwijk kwam na 20 minuten op voorsprong door een doelpunt van Khalid Tadmine. Vijf minuten later verdubbelde Max Leeflang de voorsprong naar 0-2. De rust ging in met deze stand. Na rust verdubbelde VVOG Harderwijk de voorsprong naar 0-4 wederom door Max Leeflang en Milan Bruggeman. Trainer Jurjan Wouda gebruikte in de tweede helft zijn hele bank. Dit betekende dat Bart Hoeve, Job Hoogendoorn, Syro de Bock , Twan van Nijhuis en Milan Bruggeman nog in het veld kwamen voor Eliam Mbinga, Floris Mulder, Elikia Mbinga, Khalid Tadmine en Daniel van Warven. Het laatste deel van de wedstrijd moest Jonge Kracht nog met tien man verder aangezien Bryan van Alst zijn tweede gele kaart kreeg
voorgeschoteld van scheidsrechter Goutier.

Door deze overwinning gaat VVOG Harderwijk naar de volgende ronde. De loting hiervoor is op 20 december.