Terugblik zaalvoetbaltoernooi

9 Januari 2024 / Jeugd

Afgelopen vrijdag 5 januari was het Allinq Zaalvoetbaltoernooi in de zalen van de Sypel. Voor 8.00 uur in de ochtend verzamelden de eerste enthousiaste JO8 voetballers al voor dit jaarlijkse zaalvoetbalfeestje! En een feestje zou het zeker worden, met meer dan 150 VVOG jeugdspelers die deze dag in actie kwamen en de sportieve strijd met elkaar aangingen. 

In de zeer spannende JO8 poule was het uiteindelijk team Real Madrid dat met de overwinning aan de haal ging. Vanwege de zeer grote groep in de JO9 werden hier eerst 3 poulewedstrijden gespeeld. Daarna speelden de teams nog een finalewedstrijd. De 'grote finale' werd tussen de poulewinnaars Celtic en Liverpool gespeeld. Na een bloedstollend duel was het Tyler die team Celtic bij een 0-0 stand in de absolute slotfase naar de titel schoot! De ontlading is op de foto's te zien. 

De titel bij de JO10 werd een prooi voor FC Barcelona dat onder andere Marseille en Manchester United achter zich liet. Bij de JO11 viel de overwinning ten prooi aan team Bayer Leverkussen, na een flinke strijd met de teams van Lyon en Inter Milan. 

Heel veel dank aan de 9 (!) jeugdspelers die deze dag aanwezig waren om de teams en wedstrijden te begeleiden. Steyn, Thijs, Zenna, Jarne, Luc, Teun, Bengt, Mart en Marijn, jullie zijn top gasten! Ook veel dank aan Dick Kooistra, Rudy van de Pol en Mark van Wijk voor hun hulp en assistentie op deze dag. Ook nog een dankwoord aan sponsor Allinq voor hun steun aan de VVOG jeugd, onze supportersvereniging ZAVO voor de prijzen, het VVOG (jeugd)bestuur en Jan Jansen van de kantine voor de lekkernijen.

Wij hebben enorm genoten van de vele spannende wedstrijden en het enthousiasme van de kinderen tijdens deze dag. Een impressie met veel foto's van Winanda van Zwamen van WVZ Fotografie is hieronder bijgevoegd ! 

Met sportieve groet,

Johan Guljé
Toernooicommissie VVOG Harderwijk 

 

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Lees bericht

Jacob de Zwaan benoemd als 'lid van verdienste' en nog veel meer jubilarissen bij VVOG!

30-04-2024

Dinsdag 23 april hebben we tijdens de ALV afscheid genomen van Jacob de Zwaan.

Nieuwsoverzicht Archief