Jeugd VVOG Harderwijk laat kwaliteit zien.

4 Januari 2024 / Jeugd

Jeugd VVOG Harderwijk laat kwaliteit zien.

 

De jeugd van VVOG Harderwijk groeit niet alleen wat aantallen betreft. Ook de sportieve prestaties van individuele jeugdspelers en jeugdteams blijven dit seizoen niet onopgemerkt. Dit seizoen heeft al een aantal jeugdspelers hun opwachting gemaakt in het eerste team van VVOG Harderwijk, wat uiteindelijk het doel is van de gehele jeugdopleiding.

Ook de diverse jeugdteams presteren uitstekend, wat terug te zien is in de resultaten. Doordat de KNVB het voetbalseizoen bij de jeugd heeft opgedeeld in meerdere fasen zijn er diverse jeugdteams door hun goede resultaten na de tweede fase gepromoveerd naar een hoger niveau.

VVOG Harderwijk JO19-1, het vlaggenschip van de jeugd, is bijvoorbeeld gepromoveerd en komt na de winterstop uit in de derde divisie. Ook onze JO13-1 speelt dit gehele seizoen al op dit niveau.

Vermeldens waard is verder nog dat VVOG Harderwijk JO14-1 in de tweede fase uitstekend heeft gepresteerd en dat daardoor ook dit team is gepromoveerd naar de derde Divisie, waar ze het ondermeer gaan opnemen tegen de BVO’s FC Groningen, FC Twente / Heracles, SC Cambuur en FC Emmen.

Ook de overige selectie-en niet-selectieteams binnen onze jeugdopleiding laten veelal een stijgende lijn zien wat betreft hun prestaties en daarmee vaak samenhangende resultaten.

Kortom: De doelgerichte en gedegen aanpak van de jeugdopleiding VVOG Harderwijk conform het technisch jeugdbeleid werpt zijn vruchten af.

 

De jeugdcommissie.

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Lees bericht

Jacob de Zwaan benoemd als 'lid van verdienste' en nog veel meer jubilarissen bij VVOG!

30-04-2024

Dinsdag 23 april hebben we tijdens de ALV afscheid genomen van Jacob de Zwaan.

Nieuwsoverzicht Archief