Het G-team van VVOG zoekt een trainer/coach!

23 Februari 2022 / Algemeen

Het G-team van VVOG zoekt per direct een ambitieuze en enthousiaste trainer/coach. Het G-team komt momenteel uit in de 2de klasse. Het team is dit seizoen met veel enthousiasme aan het seizoen begonnen, maar helaas moet een van de begeleiders stoppen vanwege werkzaamheden. Wij zijn dringend op zoek naar versterking voor het begeleidingsteam.

Je geeft 1 keer in de week training aan de selectie op dinsdagavond, coacht het elftal op zaterdag tijdens de wedstrijden, hebt oog voor talent en het individu en weet spelers op een spelende manier te motiveren, uit te dagen en te ontwikkelen. 

Wij bieden: de sfeer van een echte club met aandacht en waardering voor elkaar en uitstekende trainingsfaciliteiten met onder andere goede verzorging en materialen. 

Heb je interesse? Neem dan contact op met Dick Hermsen: 06-12542546 (teammanager van het G-team). 

Lees bericht

Enthousiaste jeugd coördinatoren gezocht!

17-09-2024

Draag jij onze mooie vereniging een warm hart toe en heb je wat tijd om een bijdrage te leveren aan het reilen en zeilen van die mooie club, lees dan snel verder!

Lees bericht

JO14-2 Bedankt Teamsponsors Condoor en RFS Installatietechniek

16-09-2024

Dit seizoen schittert de JO14-2 weer in nieuwe kleding, mede dankzij de gulle steun van onze teamsponsors Condoor Door Solutions en RFS Installatietechniek.

Lees bericht

Kunstgrasveld VVOG Harderwijk officieel geopend

16-09-2024

Afgelopen zaterdag is veld 5 officieel geopend door voorzitter Gert Kan Krop en wethouder Onderwijs, Jeugd en Sport Marcel Companjen.

Nieuwsoverzicht Archief