JO11-1 ‘Kampioen!’

7 Oktober 2020 / Jeugd

Zaterdagochtend was voor de JO11-1 alweer de laatste wedstrijd van de eerste competitieronde. Vanaf dit seizoen wordt een seizoen in 4 fases verdeeld en in de 1e fase stonden 5 wedstrijden op het programma. En niet de minsten!  Een competitie met eigenlijk alleen maar mooie derby’s. De eerste 4 wedstrijden waren van een hoog niveau en werden allemaal gewonnen!

VVOG-Sparta N. JO 11-1         5-1

Zeewolde JO 11-1 - VVOG       2-8

VVOG-DVS’33 JO 11-1             6-2

SDCP JO 11-1 - VVOG               0-6

En nu dus de laatste in deze reeks tegen SDVB JO11-1 uit Barneveld. Onder leiding van de enthousiaste trainer Eliza Umans en assistent-trainer Eyob Diepeveen gingen de spelers op weg naar de 5e overwinning op rij! Helaas zonder publiek, maar de nagelbijtende ouders werden via de app op de hoogte gehouden van de stand door teammanager Gert-Jan. Het eerste kwart moesten ze nog een beetje wakker worden en na een scherpe counter van SDVB kwamen de bezoekers op 0-1. Het 2e kwart kwam het team beter uit de startblokken en de druk werd er goed opgezet. Na een mooie assist van Luc, zette Valerie de stand op 1-1! Nu was de spanning eraf en de jacht op de overwinning geopend. Vlak voor rust werd een mooie aanval keurig afgerond door Shane, waardoor er met 2-1 gerust kon worden! Na de rust werd de wedstrijd al snel beslist door twee snelle goals van Reda en Daan. Er volgden nog vele kansen om de uitslag nog groter te maken, maar de lat en de keeper stonden meermaals in de weg. Zo bleef het bij een mooie 4-1 overwinning en heeft de JO11-1 de eerste competitieronde foutloos afgewerkt! Een compliment voor de teamspirit en de enthousiaste trainers!  Op naar de volgende ronde!

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.