Oefenwinst voor VVOG

29 September 2020 / Nieuws van het eerste

VVOG heeft vanavond een pittige oefenwedstrijd tegen SDC Putten met 4-2 gewonnen.

In de eerste 20 minuten een heel sterk VVOG dat 5 goede kansen creëerde en op 2-0 kwam door een afstandschot van Rafik el Hamdi en een intikker van dichtbij door Yannick Bouw. Daarna een goede fase van de Puttenaren die nog voor rust de 2-1 scoorden via een mooie wegdraaiactie van Degenaar.

Tweede helft een iets minder hoog tempo. Via een mooie loopactie van Job Hoogedoorn komt VVOG op 3-1, waarna Degenaar via een halve omhaal de prachtige 3-2 scoorde. De ingevallen Dean van Ooijen bepaalde de eindstand op 4-2 door vanaf de zijkant door de verdediging van SDC te slalommen en de bal hard en strak laag in te schieten.

Een nuttige oefenpot voor beide teams. SDC bewees over een strijdvaardig team te beschikken. Zaterdag mag VVOG de goede reeks thuis tegen Sportlust proberen voort te zetten.

Lees bericht

Scharrenburg completeert staf voor seizoen 24/25

05-05-2024

Dennis Scharrenburg (45) zal Gert Kruys komend seizoen ondersteunen als assistent-trainer bij het vlaggenschip van VVOG.

Uitnodiging afsluiting van het seizoen 2023 - 2024.

04-05-2024

Uitnodiging is voor de vrijwilligers, leden van verdienste en ere-leden van onze vereniging.

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.