Nieuwe Jeugd Informatie gids

30 Augustus 2020 / Jeugdcommissie / Jeugd

Voetballen bij VVOG legt de basis voor sportiviteit, vriendschap, gezelligheid en resultaat. De jeugdcommissie zorgt er samen met de diverse coördinatoren voor dat er inmiddels meer dan 45 jeugdteams kunnen trainen en hun wedstrijden kunnen spelen. Hierbij bewaken we het beleid, de reglementen, organiseren we diverse activiteiten en ondersteunen we de coördinatoren, trainers en teamleiders met gesprekken, meetings en materialen. Spelers, ouders en leiders zorgen er samen met de trainers voor dat we allemaal met onze favoriete sport bezig kunnen zijn en daar veel plezier aan beleven.

De jeugdcommissie wordt ondersteund door de organisatorische en technische coördinatoren. Binnen elke leeftijdscategorie hebben de teamleiders en ouders zo een eigen aanspreekpunt. De technische coördinatoren werken nauw samen met het Hoofd Jeugdopleidingen. Aangezien de jeugd de grootste afdeling bekleed binnen VVOG, zijn er vele commissies die nauw samenwerken om alle jeugd te kunnen laten voetballen en de jeugdcommissie hierbij te helpen.

Om ca. 650 jeugdspelers wekelijks te laten trainen en spelen, zijn er veel vrijwilligers nodig. Meestal zijn dat ouders en/of verzorgers. Deze vrijwilligers zien tal van zaken op zich afkomen, zoals; wat zijn de regels? hoe zit het met de kleding en wie wordt onze trainer? Om op deze en tal van andere vragen een antwoord te geven, is er de Jeugd Informatiegids. Deze gids was er reeds jaren geleden maar heeft een update gekregen.

Met trots kunnen wij deze nieuwe Jeugd Informatiegids bij de start van het seizoen uitreiken!

Met deze gids willen we de belangrijkste informatie delen en vooral ook gebruiken om afspraken helder te communiceren. Wij verwachten van iedere ouder een bijdrage. Dit kan variëren van teamleiderschap, vlaggen/fluiten tijdens een voetbalwedstrijd, achter de bar staan in de kantine, helpen op het wedstrijdsecretariaat, maar ook activiteiten vanuit huis behoren tot de mogelijkheden. 

Ieder jeugdvoetbalteam is zelf verantwoordelijk voor de organisatorische invulling rondom de wedstrijden. Vele handen maken licht werk. Samen willen we er weer een mooi seizoen van maken!

Samen maken we VVOG, VVOG zijn we samen!

 

Namens de jeugdcommissie wensen we je heel veel sportplezier!

 

NB Vanwege de huidige Corona protocollen zal voorlopig lang niet alles volgens de in deze opgenomen gids reglementen en voorwaarden kunnen verlopen.

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Lees bericht

Jacob de Zwaan benoemd als 'lid van verdienste' en nog veel meer jubilarissen bij VVOG!

30-04-2024

Dinsdag 23 april hebben we tijdens de ALV afscheid genomen van Jacob de Zwaan.

Nieuwsoverzicht Archief