Er is een tijd van komen en een tijd van gaan

30 Juni 2019 / Hoofd Jeugd Opleiding / Jeugd

Zoals bij velen binnen de club al bekend is stop ik aan het eind van dit seizoen als hoofd jeugd opleiding bij deze mooie club.

In 2003 ben ik bij VVOG binnengekomen als trainer /coach van VVOG B1 om daarna vier seizoenen het vlaggenschip van de jeugd, VVOG A1, onder mijn hoede te nemen als trainer / coach. Tijdens de laatste 2 seizoenen als trainer van VVOG A1 was ik tevens technisch jeugdcoördinator voor de gehele jeugd. Dit bleek niet te combineren waarna de functie van hoofd jeugd opleiding in het leven is geroepen. Deze functie heb ik vanaf 2008, met tussendoor een sabbatical van 1 seizoen, met heel veel plezier vervuld.

Gedurende de periode dat ik binnenkwam bij VVOG en nu zijn er heel veel goede ontwikkelingen geweest binnen de jeugdopleiding van VVOG. Dit is de verdienste geweest van allen die betrokken zijn (geweest) bij de jeugd waarbij ik een kleine schakel was in het geheel. Ik kijk dan ook terug op een hele fijne en leerzame periode waarin ik met heel veel plezier een
steentje heb mogen bijdragen in de verdere ontwikkeling van onze inmiddels door de KNVB gecertificeerde regio jeugdopleiding.

Aan het begin van het seizoen 2018-2019 heb ik het bestuur laten weten dat dit mijn laatste seizoen is als hoofd jeugd opleiding. Het is voor de club goed dat er na een groot aantal seizoenen een nieuw hoofd jeugd opleiding komt met nieuwe ideeën. Ik wens mijn opvolger dan ook heel veel succes en een plezierige tijd toe.

Ik wil tenslotte iedereen bedanken die in welke hoedanigheid dan ook en veelal op vrijwillige basis de afgelopen seizoenen mij met veel inzet ondersteund hebben zodat ik mijn functies zo goed mogelijk kon uitvoeren. Ik denk hierbij bijvoorbeeld aan bestuurders, jeugdcommissie, coördinatoren, trainers, leiders maar ook de vele vrijwilligers van het wedstrijdsecretariaat, de ledenadministratie, de kantine, de
sponsoring en het onderhoud. Mede door jullie is VVOG ook “mijn” club geworden en dat zal altijd zo blijven.

Allen hartelijk dank voor de fijne tijd!
Gerrit Hup

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Lees bericht

Jacob de Zwaan benoemd als 'lid van verdienste' en nog veel meer jubilarissen bij VVOG!

30-04-2024

Dinsdag 23 april hebben we tijdens de ALV afscheid genomen van Jacob de Zwaan.

Nieuwsoverzicht Archief