JO15-1 Kampioen!

10 Mei 2019 / Jeugd

Afgelopen zaterdag was het dan zover. De JO15-1 kon kampioen worden als de wedstrijd uit tegen CSV’28 met winst zou worden afgesloten. De laatste donderdag training verklapte al enigszins de spanning voor hetgeen wat kon gaan gebeuren. De normaal “luidruchtige” stemming na een training had plaatsgemaakt voor een ingetogen en geconcentreerde vorm van spanning.

We verzamelden om 11:00 uur bij VVOG en vertrokken om 11:15 uur richting Zwolle. Daar aangekomen werden we vriendelijk ontvangen door onze gastheren van die dag, ook zij hadden iets om voor te strijden (tegen degradatie). De warming-up werd gedaan op een ander veld (tussen de hagelbuien door) waardoor we niet wisten wat ons te wachten stond op het veld waar we de wedstrijd gingen spelen.

Na het klaarmaken en passencontrole door de scheidsrechter in de kleedkamer, konden we gezamenlijk naar het veld. Daar aangekomen werden we toegejuicht door de aanwezige meegereisde supporters. Vaders, moeders, broers, zussen opa’s, oma’s en vrienden waren aanwezig om de JO15-1 naar het kampioenschap te juichen!

De wedstrijd begon rommelig de spanning was merkbaar. Het kunstgrasveld was meer een zaalvoetbalveld. De ballen stuiterden alle kanten op en de wind liet ook veel van zich merken waardoor wij niet lekker aan ons voetbalspel toekwamen. Maar toen daar eindelijk de bevrijdende 0-1 gescoord werd en vlot daar achteraan de 0-2 was het duidelijk: We worden kampioen!

Na de rust (0-2) konden we ook de toeschouwers laten zien waarom wij dit seizoen vier wedstrijden voor het einde van de competitie de terechte kampioen zijn. De ene aanval en doelpunt was nog mooier dan de andere. We wonnen de wedstrijd met 1-5 en het kampioenschap in de hoofdklasse was binnen.

We werden op het veld gehuldigd en de welbekende schaal, de medailles, kampioenshirts werden uitgereikt (sponsors bedankt!) en de champagne (alcoholvrij natuurlijk…) spoot in het rond. Kortom een kampioenswaardige huldiging!

In de kleedkamer hebben we nog een klein feestje gehouden en kwamen alle bij de VVOG supporters wel bekende liedjes aangehaald: Ole, Ole, SUPER VVOG,…CITROEN, CITROEN, CITROEN,…… en iets met “ZWART-GELE…..”, o ja de dronken VVOG-ER kwam ook nog voorbij!

Aangekomen op De Strokel hebben we het nog dunnetjes overgedaan en zijn we onder begeleiding van het luchtalarm de kantine ingegaan en hebben we daar nog een klein feestje gehouden.

Spelers, trainers en begeleiding willen iedereen bedanken die deze mooie dag mogelijk hebben gemaakt! En we hopen iedereen weer te zien bij de volgende wedstrijd.

JO15-1 Kampioen!

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Lees bericht

Jacob de Zwaan benoemd als 'lid van verdienste' en nog veel meer jubilarissen bij VVOG!

30-04-2024

Dinsdag 23 april hebben we tijdens de ALV afscheid genomen van Jacob de Zwaan.

Nieuwsoverzicht Archief