Leeuwinnen voetbal festival

31 Maart 2019 / Redactie / Jeugd

De OranjeLeeuwinnen hebben zich gekwalificeerd voor het WK in Frankrijk en spelen als voorbereiding een oefenwedstrijd tegen Mexico in het Gelredome. Om de plaatsing voor het WK te vieren organiseert de KNVB samen met een aantal amateurclubs het Leeuwinnen Voetbalfestival op verschillende plaatsen in het land.

Het eerste Leeuwinnen Voetbalfestival vindt op vrijdag 5 april plaats bij vv Eldenia in Arnhem, vlak voor de oefenwedstrijd van het Nederlands elftal.

Of je nu lid bent van een vereniging of niet, alle meiden van 10 t/m 15 jaar kunnen meedoen. Het doel is om zoveel mogelijk meiden zich voor eventjes een OranjeLeeuwin te laten voelen. In drie uur tijd proberen de deelneemsters 11 verschillende voetbalvormen uit, zoals 4 tegen 4, 2 tegen 2, pannavoetbal, schieten op een gatendoek of met een snelheidsmeter. Aan het eind ontvangen alle meiden een goodie van de KNVB.

Inschrijven voor het Leeuwinnen Voetbalfestival is verplicht. Vol is vol dus wees er snel bij. Er is plaats voor maximaal 80 meiden. Neem sportkleding en sport-of voetbalschoenen mee. Doe jij ook mee? Voor het programma klik hier of om direct in te schrijven klik hier

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Lees bericht

Jacob de Zwaan benoemd als 'lid van verdienste' en nog veel meer jubilarissen bij VVOG!

30-04-2024

Dinsdag 23 april hebben we tijdens de ALV afscheid genomen van Jacob de Zwaan.

Nieuwsoverzicht Archief