Nieuwe trainer VVOG JO13-1

17 Juni 2018 / Jeugdcommissie / Jeugd

Komend seizoen zal Sigi Carrera de nieuwe trainer zijn van VVOG JO13-1. Hij stelt zichzelf graag voor aan de VVOG familie.

Mijn naam is Sigi Carrera, 30 jaar en samenwonend met mijn vriendin Kelly en onze zoon Rezah (4) in Harderwijk. Ik ben geboren en getogen in Eindhoven waar ik tot mijn 25 e gewoond en gevoetbald heb. Als speler heb ik jaren in het eerste elftal gespeeld van RKSV Nuenen en VV Brabantia.

Doordat ik mijn huidige vriendin leerde kennen en er veel mogelijkheden lagen als militair sportinstructeur heb ik er 5 jaar geleden voor gekozen om te verhuizen naar Harderwijk. Doordat ik 2 zware knieblessures heb gehad, heb ik ervoor besloten om rustig te gaan afbouwen bij Zwart-Wit in de 3e klasse. Dit gaf mij ook weer de ruimte om het trainerschap op te pakken. Via het Sport en Bewegen in Tilburg heb ik mijn UEFA C behaald en verwacht volgend seizoen mijn UEFA B af te ronden.

In het verleden heb ik diverse jeugdteams getraind; RKSV Nuenen JO13, FC Eindhoven JO11 en JO13, bij Zwart Wit JO15 en afgelopen 2 seizoenen heb ik het 2e elftal van Zwart Wit getraind. Tevens ben ik ook assistent trainer van het Nederlands militair elftal vrouwen waar we van 22 juni tot 5 juli het militair WK zullen spelen in de Verenigde Staten.

Voor komend seizoen ben ik dan ook blij dat ik met een getalenteerd team VVOG J013-1 aan de slag mag en deze spelers individueel en als team kan laten ontwikkelen. Persoonlijk hoop ik mij als trainer verder te kunnen ontwikkelen en dit over te brengen naar de spelers.

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Lees bericht

Jacob de Zwaan benoemd als 'lid van verdienste' en nog veel meer jubilarissen bij VVOG!

30-04-2024

Dinsdag 23 april hebben we tijdens de ALV afscheid genomen van Jacob de Zwaan.

Nieuwsoverzicht Archief