Voor JO19-1 is alles nog mogelijk!

20 Mei 2018 / Redactie / Jeugd

Het seizoen van JO19-1 lijkt op een achtbaan. Lange tijd kreeg trainer Ramazan Pinarbasi zijn equipe niet goed aan de praat en dreigde hij zijn laatste jaar bij VVOG (komend seizoen gaat hij naar Nunspeet) in mineur af te sluiten. Maar de laatste weken heeft hij met de JO19-1 het ‘heilige vuur’ te pakken en volgt de ene na de andere driepunter. Pinarbasi over de wederopstanding van zijn elftal: “We hebben veel nieuwe jongens moeten inpassen en daarnaast het niet spelen als één team, waardoor het niet altijd even goed klikte. Maar de diverse gesprekken tijdens het seizoen hebben goed uitgepakt en de jongens voetballen nu eindelijk naar hun kwaliteiten”

Gisteren dus de uitwedstrijd tegen csv Apeldoorn. Onder aanvoering van de wederom sterk spelende Hicham Zekhnini en Mark Bottenheft creeerde VVOG positioneel een veldoverwicht en dat leidde tot vele kansen en enkele prachtige doelpunten. Via een 0-2 ruststand werd laagvlieger CSVA uiteindelijk met 1-4 verslagen (doelpunen van Marchello (prachtige krul), Dani, Muhsin (2e jaars JO17 speler) en Erwin (kopbal, JO17-1 speler)).

Komende week volgt de laatse wedstrijd van de reguliere competitie tegen SDVB. Daarbij doet het wonderlijke feit zich voor dat VVOG bij winst de derde periode pakt, bij gelijkspel veilig is en bij verlies waarschijnlijk op een pd-plek belandt.

Alles is dus nog mogelijk, maar wij gaan er vanuit dat het seizoen in stijl wordt afgesloten. Wij wensen Ramazan en zijn team veel succes! 

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Lees bericht

Jacob de Zwaan benoemd als 'lid van verdienste' en nog veel meer jubilarissen bij VVOG!

30-04-2024

Dinsdag 23 april hebben we tijdens de ALV afscheid genomen van Jacob de Zwaan.

Nieuwsoverzicht Archief