Nieuwe trainer VVOG JO15-1 voor seizoen 2018-2019.

9 Mei 2018 / Jeugd

Willem stelt zich voor:

Mijn naam is Willem Spiegelenberg. Ik ben 38 jaar, samen met mijn vrouw Marjolein hebben we twee zonen Givano (2,5 jaar) en Xabian (10 maanden) en wonen we in Vaassen. 

 Als voetballer heb ik altijd bij SV Vaassen gespeeld waarvan 17 seizoenen in het 2e elftal. Nu en dan heb ik in het 1e elftal gespeeld. Op mijn 35e ben ik met voetballen gestopt en heb ik mij volledig op het trainersvak toegelegd. Op mijn 18e ben ik als assistent-trainer van de C-jeugd in het trainersvak gerold. Door de jaren heen ben ik trainer geweest van de B1- en A1 (zowel jongens als meisjes), het dames 1-elftal en op dit moment ben ik trainer van SV Vaassen 2.

Ik ben een gepassioneerde, zeer gedreven en ambitieuze voetballiefhebber. Als speler was ik dat en als trainer ben ik dat ook. Ik ben dan ook zeer blij dat ik het komende voetbalseizoen als trainer van JO15-1 de jeugdopleiding van deze prachtige club mag komen versterken en ik kijk enorm uit naar de samenwerking met jullie allen.

Buiten het voetbal om spendeer ik mijn vrije tijd graag aan leuke dingen die ik samen met mijn gezin kan doen. Daarnaast houden we van gezelligheid, vrienden en familie om ons heen en combineren we dat graag met een gezellig etentje.

Ik hoop jullie snel op het sportpark te mogen begroeten.

Ook willen wij de huidige trainer Jordi Roelofsen heel erg bedanken voor de afgelopen jaren waarin hij heel veel heeft betekend voor de jeugdopleiding van VVOG. Wij wensen hem veel succes bij de vervolgstappen die hij in zijn trainerscarrière gaat maken.

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Lees bericht

Jacob de Zwaan benoemd als 'lid van verdienste' en nog veel meer jubilarissen bij VVOG!

30-04-2024

Dinsdag 23 april hebben we tijdens de ALV afscheid genomen van Jacob de Zwaan.

Nieuwsoverzicht Archief