Pupil van de week Bram Martens

19 April 2018 / Jeugdcommissie / Jeugd

Tijdens de wedstrijd VVOG - Magreb'90 is Bram Martens van VVOG JO9-4 pupil van de week. Hij stelt zich graag aan het VVOG publiek voor.

Hallo mijn naam is Bram Martens. Ik zit in groep vier op De Wegwijzer. Sinds anderhalf jaar zit ik op voetbal en ik speel nu in de JO9-4. Ik vind voetballen erg leuk en heb een heel leuk team. Meestal sta ik in verdediging maar soms mag ik ook aanvallen. Tot nu toe hebben we alles gewonnen! Ik vind het leuke aan VVOG dat ze in een groen shirt spelen ( dat is mijn lievelingskleur). Mijn favoriete club is PSV. Ik vind het erg gaaf dat ze kampioen zijn geworden. Luuk de Jong is mijn favoriete speler omdat hij goed kan koppen en scoren.

Mij hobby’s zijn voetballen en met de fiets buiten spelen. Ook naar graafmachines en trekkers kijken vind ik gaaf. Op tv kijk ik graag naar Shaun het schaap, dat vind ik grappig. Ik wil later machinist op een graafmachine worden. 

Ik denk dat dat VVOG 1 met 4-3 wint van Magreb’90. Ik hoop dat het een spannende wedstrijd wordt maar dat we wel winnen!

 

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Lees bericht

Jacob de Zwaan benoemd als 'lid van verdienste' en nog veel meer jubilarissen bij VVOG!

30-04-2024

Dinsdag 23 april hebben we tijdens de ALV afscheid genomen van Jacob de Zwaan.

Nieuwsoverzicht Archief