Keepersdag bij VSCO

5 April 2018 / Jeugdcommissie / Jeugd

Op 30 april 2018 wordt er op de accommodatie van VSCO’61 een KNVB/Frans Hoek Sports keeperspromotie en trainingsdag georganiseerd. De dag zal bestaan uit twee veldtrainingen, een keepersdemonstratie en informatie over het keepen.

Ook zal er een keeperswedstrijd zijn in alle leeftijdscategorieën 6/7, 8/9, 10/11, 12/13, 14/15 en 16 jaar en ouder. Bij de meisjes zijn de leeftijdscategorieën 6 t/m 10 jaar, 11 t/m 13 jaar, en 14 jaar en ouder. Hieruit wordt de winnaar bekendgemaakt die de titel beste keeper of keepster van het district zal krijgen. Alle keepers/keepsters vanaf 6 jaar zijn welkom. Ook de (keepers) trainers en jeugdbegeleiders zijn van harte uitgenodigd. Ook voor hen de ideale mogelijkheid om kennis te maken met de mogelijkheden op het gebied van de keeperstraining.

Bij de leeftijdscategorie JO-8 en JO-9 zijn niet alleen de keepers / keepsters uitgenodigd, maar dan zijn alle veldspelers ook van harte uitgenodigd omdat met deze leeftijd nog vaak gewisseld wordt van positie en dus ook vaak van doelverdediger.

De kosten voor deze dag bedragen €19,90. Hiervoor krijgt elke deelnemer een eigen ontworpen T-shirt voor deze dag en voor de lunch zal ook worden gezorgd. Elke deelnemer moet wel een eigen bal meenemen. Deze zullen zij zelf gebruiken en nemen zij ook weer mee naar huis.

Diederik Boer van PEC Zwolle zal deze dag aanwezig zijn voor een keepersdemonstratie.

Op het volgende adres kunt u zich opgeven: keepersdagvsco@hotmail.com

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Lees bericht

Jacob de Zwaan benoemd als 'lid van verdienste' en nog veel meer jubilarissen bij VVOG!

30-04-2024

Dinsdag 23 april hebben we tijdens de ALV afscheid genomen van Jacob de Zwaan.

Nieuwsoverzicht Archief