Nieuw gezicht in de Jeugdcommissie

27 Maart 2018 / Jeugd

Mijn naam is Leila Beek, geboren en getogen in Harderwijk. Ik heb tijdens mijn studie een aantal jaar in Amsterdam gewoond, maar heb me daarna toch weer gesetteld in Harderwijk. Ik woon met Vincent en onze 2 kinderen in de Stadsweiden. Zoon Quinten is 11 jaar en voetbalt bij VVOG in de J011-1, dochter Aimée is 8 jaar en zit op paardrijden. Vincent is ook actief bij de vereniging.

Zelf heb ik een aantal jaartjes met veel plezier gevolleybald. Daarnaast heb ik vele sporten vol overgave uitgeprobeerd. Ik geniet van afspraken met vriendinnen en de vrije tijd met man en kinderen.

5 jaar geleden, toen Quinten begon met voetballen, heb ik mijn eerste stappen gezet binnen de club en nog vaak is dit een vader/zoon dingetje. Niet zo lang geleden ben ik gevraagd om te helpen bij de Jeugdcommissie, om uiteindelijk taken over te nemen van Antonio Vivas. Om bij de vereniging waar je kind met veel plezier naartoe gaat een steentje bij te dragen hoef je geen verstand van voetbal te hebben.

De afgelopen 3 maanden heb ik mijn introductie in de VVOG wereld gemaakt. Vol verbazing heb ik geconstateerd dat hier een enorm web aan vrijwilligers werkzaam is. Heel veel commissies zijn actief bezig, vaak ook achter de schermen, om de vereniging te laten zijn wat hij nu is. Alleen hierdoor is het mogelijk dat jij of uw zoon of dochter bij VVOG kan voetballen. Het voelt voor mij goed om wat voor de vereniging te doen.

Binnen de Jeugdcommissie ben ik begonnen met het overnemen van de administratieve taken zoals het mailverkeer en communicatie. Langzaamaan komen daar andere taken bij; het helpen bewaken van het beleid, het plannen van de vergaderingen, bijhouden van de actielijst en andere gemaakte afspraken. Nu pas zie ik wat er allemaal moet gebeuren om dat wedstrijdje van mijn zoon mogelijk te maken. Ik zal Antonio met zijn jarenlange ervaring niet kunnen vervangen maar hoop met een frisse kijk een gedeelte van zijn werk voort te kunnen zetten.

Antonio maakt inmiddels deel van het hoofdbestuur en zal daarom aan het einde van dit seizoen stoppen bij de Jeugdcommissie.

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Lees bericht

Jacob de Zwaan benoemd als 'lid van verdienste' en nog veel meer jubilarissen bij VVOG!

30-04-2024

Dinsdag 23 april hebben we tijdens de ALV afscheid genomen van Jacob de Zwaan.

Nieuwsoverzicht Archief