Nieuwe trainer VVOG JO19-1 voor komend seizoen 2018-2019.

16 Februari 2018 / Jeugd

Gert-Jan Piksen is vanaf komend seizoen de nieuwe trainer van VVOG JO19-1. De trainer tekent voor één jaar op de Strokel. Piksen is de opvolger van Ramazan Pinarbasi, die een vervolgstap gaat maken in het seniorenvoetbal.

Gert Jan stelt zich voor:

“Mijn naam is Gert-Jan Piksen (45). Samen met mijn vrouw Mariska en onze kinderen Wesley (14) en Stan (11) woon ik in ’t Harde. We zijn een echt voetbal gezin. Wesley is keeper in de JO15-1 en Stan is middenvelder in de JO13-1. Met zijn vieren zitten we bij de thuiswedstrijden van PEC Zwolle op de tribune.
Tot mijn 25e heb ik in Nijverdal gewoond. Vanaf jongs af aan heb ik op voetbal gezeten. Ik begon bij Hulzense Boys en heb in de jeugd de overstap gemaakt naar SVVN. Ook kwam ik in die tijd uit voor de Twentse jeugdselecties. Na 7 seizoenen in het 1e van SVVN ben ik overgestapt naar ’t Harde omdat ik daar ging wonen. Tot mijn 35e heb ik het volgehouden in het 1e . Daarna ben ik in de lagere teams gaan voetballen. Dat doe ik nog steeds in de 35+”.

“Tijdens mijn voetbalcarrière heb ik altijd pupillen teams getraind en gecoacht. In 2011 ben ik begonnen als trainer coach van ’t Harde A1.
De volgende stap werd assistent trainer van het 1e. Omdat ik mijzelf altijd probeer te ontwikkelen heb ik bij de KNVB trainerscursussen gevolgd. Ik heb mijn UEFA B/TC2 diploma sinds 2015 op zak. Dit seizoen ben ik, net als vorig seizoen, trainer van WHC 2”.

“Mijn ambitie is om jonge spelers beter te laten maken en ze daarmee goed voor te bereiden op de (grote) stap naar het seniorenvoetbal.
Ik ben blij dat ik deze kans bij VVOG krijg, want VVOG is een gerenommeerde club die op hoog amateurniveau speelt. Dat geldt voor het 1e en 2e en zeker ook voor de jeugd”.

“Ik kijk er naar uit om bij VVOG aan de slag te gaan. Met de begeleiding en de spelers ga ik er alles aan doen om doen om plezier en presteren hand in hand te laten gaan”. VVOG ziet uit naar de samenwerking met Gert-Jan Piksen en wensen hem heel veel succes in het nieuwe seizoen.

Ook willen wij de huidige trainer Ramazan Pinarbasi heel erg bedanken voor de afgelopen jaren waarin hij heel veel heeft betekend voor de jeugdopleiding van VVOG. Wij wensen hem veel succes bij de vervolgstappen die hij in zijn trainerscarrière gaat maken.
 

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Lees bericht

Jacob de Zwaan benoemd als 'lid van verdienste' en nog veel meer jubilarissen bij VVOG!

30-04-2024

Dinsdag 23 april hebben we tijdens de ALV afscheid genomen van Jacob de Zwaan.

Nieuwsoverzicht Archief