Dinand Kockmann pupil van de week

11 Januari 2018 / Jeugdcommissie / Jeugd

Tijdens de derby VVOG - DVS'33 Ermelo is Dinand Kockmann van VVOG JO9-4 onze pupil van de week. Hij stelt izch graag even voor.

Mijn naam is Dinand Kockmann, 8 jaren jong en zit op de Wolderweide in Groep 5. Dit seizoen ben ik een trotse speler in de JO9-4. In ons team wisselen we allemaal van positie en spelen overal, maar het liefst speel ik in de voorhoede.

Dit is alweer mijn 3e jaar bij VVOG nadat we uit Almere zijn verhuisd naar Harderwijk. Dankzij de verhuizing speel ik nu bij VVOG! Het eerste jaar heb ik getraind bij de Orca’s en nu speel ik alweer voor het 2e jaar in de JO9. Bij VVOG vind ik mijn team(genoten) het leukste en spreek ik ook wel eens af buiten het voetballen om. Ook vind ik het mooi dat ik soms tegelijk met mijn broertje uit JO8-3 op 1 veld speel. Eigenlijk kijk ik niet zo heel veel voetbal en als ik dan een favoriete club moet noemen kies ik voor Barcelona met natuurlijk Messi als favoriete speler. Als ik niet voetbal is televisie kijken een grote hobby van mij. Ik vind bijvoorbeeld Henry Danger erg leuk om naar te
kijken. Mijn favoriete hobby is natuurlijk voetbal; zowel de trainingen als de wedstijden op zaterdag! Later word ik dan ook vast en zeker profvoetballer.

Natuurlijk gaan wij winnen van DVS ook al staan ze iets boven ons. Ik zet in op 2-1!

Dit stukje over

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Lees bericht

Jacob de Zwaan benoemd als 'lid van verdienste' en nog veel meer jubilarissen bij VVOG!

30-04-2024

Dinsdag 23 april hebben we tijdens de ALV afscheid genomen van Jacob de Zwaan.

Nieuwsoverzicht Archief