Een Superlot voor de sponsorcommissie

15 November 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

We zeggen geen woord te veel als we spreken over een enthousiast en onmisbaar team binnen onze club. Wat is een vereniging zonder sponsoren. Het antwoord op deze vraag kan heel kort zijn.

Hoe maak je ondernemers enthousiast voor VVOG en op welke wijze werf je de ondernemers in de regio. Op die vragen kunnen de dames en heren van de sponsorcommissie wel een antwoord geven. Hun inzet is er op gericht om de ontwikkeling van de vereniging en de mogelijkheden voor alle leden te stimuleren. Waar vroeger de relatie tussen een vereniging en sponsor zich beperkte tot een financiële donatie wordt er tegenwoordig ook van meer van een vereniging verwacht.

Neem het ontvangst van onze sponsoren tijdens de thuiswedstrijden of de periodieke sponsorbijeenkomsten. Het hoort er in deze tijd allemaal bij. De voorzitter van de sponsorcommissie, tevens bestuurslid sponsorzaken, Jan Tersteeg heeft een sterk team en weet hoe je als goed gastheer moet optreden. De accountmanagers onderhouden de contacten en proberen zoveel mogelijk ondernemers/ bedrijven aan onze vereniging te binden. Jan zelf, geboren Utrechter maar al jaren VVOG ’er in hart en nieren, legt veel contacten met bedrijven en ondernemers in en rondom Harderwijk. We kunnen trost zijn op de inzet van deze vrijwilligers die (natuurlijk) ook hun steentje aan de Grote Clubactie hebben bijgedragen.

Bedankt sponsorcommissie !!!

Heeft jou team nog geen Superlot gekocht dan kan dat nog steeds. We hebben er nog twee.

Naar welk team gaan de laatste 2 Superloten…….?

Trekking Grote Clubactie 2017 13 december 2017, 10:00 uur

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Lees bericht

Jacob de Zwaan benoemd als 'lid van verdienste' en nog veel meer jubilarissen bij VVOG!

30-04-2024

Dinsdag 23 april hebben we tijdens de ALV afscheid genomen van Jacob de Zwaan.

Nieuwsoverzicht Archief