Oefenwedstrijd
Datum Dinsdag 18-08-2015
Aanvang 20:00

VVOG 1 verliest laatste oefenduel van DOVO

Hoewel VVOG, dinsdagavond zijn laatste oefenwedstrijd in Veenendaal tegen DOVO, in een 1-0 nederlaag zag eindigen, kan de ploeg terug zien op een prima gespeelde wedstrijd.

Vooral in de eerst 45 minuten zag trainer Ed Engelkes zijn ploeg compact spelend, met goed voetbal, en een sterke veldbezetting, DOVO veelal op eigen helft vast zetten.

DOVO en VVOG maakten er in die eerste helft een mooi en aantrekkelijk duel van, ook al waren de scorings kansen op één hand te tellen, door het goed verdedigend werk van zowel DOVO als VVOG.

Jammer voor VVOG dat Rob van der Sluis na 20 minuten geblesseerd moest uitvallen.

De tweede helft was van een wat minder niveau. Het werd bij VVOG wat rommelig na de vele wissels. In het laatste kwartier drukte DOVO VVOG terug op eigen helft en ontstonden er wat misverstanden in de verdediging bij VVOG.

In de 84e minuut besliste DOVO de wedstrijd door een doelpunt van Bart van Brakel.

Frans Koornberg, Rob van der Sluis (20. Stefan Jansen), Richard Gooier (59. Martijn Duits), Jan Jurriën Hop,
Lars Kerver, Tim Brockhoff, Jaime Bruinier (45. Jeffrey Arends), Wilco Braam (59. Nouafal Boutachkourt,
Pernelly Biya, Kevin van de Vlag (59. Modou Nijang), Jeremy de Graaf.

84e min. 1-0 Bart van Brakel