Beker
Datum Dinsdag 28-02-2012
Aanvang 20:00

VVOG NAAR ACHTSTE FINALES DISTRICTSBEKER OOST

VVOG plaatste zich gemakkelijk voor de achtste finale Districtsbeker Oost door de zondag derde klasser Ruurlo met 6-2 te verslaan.
Omdat Ruurlo niet beschikt over een veld met verlichting werd de wedstrijd gespeeld op het veld van de vereniging TRIAS in Winterswijk.

Met een busreis van bijna twee uren in de benen begon VVOG wat rommelig en ongeconcentreerd aan het duel en zag na 12 minuten Wietse Knoef,  Ruurlo naar een 1-0 voorsprong schieten.
Na 25 minuten scoorde Terence ten Brink de 1-1 en toen Lennard van den Brink nog voor de pauze VVOG aan een 2-1 voorsprong hielp was het gedaan met Ruurlo.
Na de pauze voerde VVOG de voorsprong simpel op tot 6-2 door doelpunten van Terence ten Brink, Dada Bugera, Sam Doeve en weer Dada Bugera.
Ook Ruurlo mocht van VVOG nog een keer scoren door Steven Meulenveld,
waarna VVOG de lange thuisreis weer mocht uitzitten in de bus.

VVOG speelt in de volgende beker ronde weer een uitwedstrijd. De tegenstander is dan DETO.

VVOG: Reinier Romkes, John Martens, Dennis van Vuuren, Lennard van den Brink,        Rick Boersma (60. Rocco Keizer),Sam Doeve, Tim Brockhoff (Wesley Dubois), Terence ten Brink, Jeremy de Graaf, (60. Faroek Djemili), Dada Bugera, Lars Kerver.