Scheidsrechter R.G.C.M. (Remco) Schul
Assistent-scheidsrechter J.P.J. (Jan) van Gurp
Assistent-scheidsrechter I.J. (Iwan) Larijn

VVOG onderuit tegen laagvlieger MASV

VVOG heeft een grote kans laten liggen om de koppositie over te nemen. Zelf werd er verloren van MASV met 0-1, terwijl de concurrentie Scherpenzeel en Excelsior’31 ook punten lieten liggen.

Trainer Jurjan Wouda had dezelfde elf namen op het wedstrijdformulier neergezet als afgelopen week in de uitwedstrijd tegen Quick ’20.

De bedoelingen van VVOG waren vanaf moment een duidelijk. VVOG nam het initiatief. Maar er moest opgepast worden voor de counter van MASV. Met lange ballen werden Roseboom en de razendsnelle Paal aan het werk gezet. VVOG kreeg in het eerste half uur kansen via Max Leeflang na een voorzet van Jeffrey Snijders en Job Hoogendoorn welke stuitte op keeper De Wolf. De keeper was deze wedstrijd een ware plaag. Hij pakte alles. In de 30e minuut gebeurde echter het onvermijdelijke. Manuel Hoogewoning had al eerder een schot van Vedder onschadelijk gemaakt. Een paar minuten later was het toch raak. Rooseboom kreeg de bal aangespeeld in het strafschopgebied en schoot in de draai raak. MASV had wat het wilde. In de laatste minuut voor de rust kreeg Elikia Mbinga nog een kans, maar stuitte wederom op keeper De Wolf.

Na rust een ongewijzigd VVOG. MASV werd vanaf de eerste minuut vastgezet. De opbouw van VVOG was echter te langzaam en heel vaak voorspelbaar. Dat verontrustte MASV totaal niet. Ze trokken zich terug op eigen helft en lieten VVOG hun ding doen. Net als voor de rust duurde het allemaal veel te lang. Er was 90% balbezit voor VVOG  en vrijwel alles speelde zich af op de helft van MASV. Maar men deed daar veel te weinig mee. Trainer Wouda probeerde de bakens te verzetten door het inbrengen van Jaylon, Khalid Tadmine en Eliam Mbinga. Ook dit had echter geen effect. MASV ging na 90 minuten er met de punten vandoor. Het werd uiteindelijk de derde thuisnederlaag.

Volgende week gaat VVOG op bezoek bij voetbalvereniging Pelikaan te Leek. Hopelijk revancheert het team zich daar.