Scheidsrechter M.G. (Maurice) Paarhuis
Assistent-scheidsrechter Mevr. F.F. (Fleur) Knevelman
Assistent-scheidsrechter Mevr. C.K.A. (Centaine) Du Toy van Hees

VVOG is koppositie kwijt na thuisnederlaag

VVOG is zijn koppositie kwijtgeraakt na een thuisnederlaag tegen vv Scherpenzeel. Na een 0-1 ruststand werd de einduitslag 0-2.

Trainer Jurjan Wouda had gekozen voor een voorhoede vol creativiteit met Jaylon , Joshua Patrick en Elikia Mbinga. Hierdoor kwamen zowel Khalid Tadmine als ook Mats Zwart op de bank te zitten. VVOG startte voortvarend maar Scherpenzeel had zich goed voorbereid, hield de linies kort op elkaar en kwam eruit waar mogelijk. De eerste tien minuten speelde het voetbal zich vooral af op het middenveld. Scherpenzeel was met name gevaarlijk bij standaard situaties zoals corners en vrije trappen. Bij een van deze corners kwam de bal uiteindelijk terecht bij Pernelly Biya en uitgerekend deze oud VVOG-er scoorde met een schot de 0-1 voor Scherpenzeel. VVOG probeerde het wel maar onze voorwaartsen konden maar moeilijk loskomen van hun bewakers en waren ze al eens verlost was de eindpass niet precies genoeg. In het laatste kwartier voor de rust kwamen er wel wat kansjes maar Joshua Patrick en Max Leeflang hadden het vizier niet op scherp staan. De ruststand ging in met een 0-1 stand.

Na rust geen wijzigingen bij VVOG. VVOG koos voor de aanval en Scherpenzeel liet zich inzakken en wachtte wat VVOG ging doen. In de 52e minuut werd Max Leeflang de voet dwars gezet in het strafschopgebied. De overigens uitstekend fluitende Scheidsrechter Paarhuis gaf echter geen strafschop. Trainer Jurjan Wouda moest wat gaan doen en bracht ronde 70e minuut Khaldid Tadmine en Bram Hakvoort in voor Jaylon en Max Leeflang. Ook dit bracht echter niet het gewenst resultaat.

Het laatste kwartier ging in en er werd nog aanvallender gewisseld Bruce Lucke en Job Hoogendoorn kwamen in het veld voor de verdedigers Ferdi van Looy en Brian van den Hooff. Het leverde een slotoffensief op waarbij Elikia Mbinga nog de lat raakte maar verder kwam VVOG niet. Het werd in de 80e minuut zelfs nog 0-2. De Graaf schoot bij een uitval van Scherpenzeel keihard binnen en liet Manuel Hoogewoning kansloos. In de voorlaatste minuut kreeg ook Job Hoogendoorn nog een grote kans maar hij schoot wild de bal over het doel. Scheidsrechter Paarhuis floot na 95 minuten af en kon Scherpenzeel drie punten bijschrijven. VVOG bracht vandaag veel te weinig om Scherpenzeel pijn te kunnen doen. Volgende week moet VVOG naar SDV Barneveld en kan het revanche nemen voor deze nederlaag.

Manuel Hoogewoning
Jeffrey Snijders, Ferdi van Looy ( 86/Bruce Lucke), Floris Mulder, Brian van den Hooff ( 85/ Job Hoogendoorn)
Max Leeflang ( 76/Bram Hakvoort ), Daniel van Warven, Mike van de Laar
Joshua Patrick , Jaylon Moi Thuk Shung ( 72/ Khalid Tadmine), Elikia Mbinga

Speler van het jaar punten

Speler Punten
Manuel Hoogewoning Manuel Hoogewoning 3

Elke wedstrijd ontvangen 3 spelers punten voor de NY Pizza Speler van het jaar bokaal.