Beker
Datum Zaterdag 22-10-2011

VVOG – TERSCHUURSE BOYS 5 – 2

VVOG heeft in de eerste ronde van de Districtsbeker Oost de derde klasser Terschuurse Boys met 5-2 uit de bekercompetitie gewipt.
De eerste 20 minuten waren nog leuk voor de toeschouwers.
VVOG speelde in hoog tempo Terschuurse Boys compleet van de mat. Al in de derde minuut scoorde Rick Boersma schitterend na goed aangeven van Jeremey de Graaf, 1-0.
Kansen creëerde VVOG voldoende om de score te verhogen. Toch duurde het tot de 15e minuut voor de tweede treffer achter de Terschuurse doelman werd gewerkt. Nu was het Rocco Keizer die de voorzet van Rick Boersma afwerkte, 2-0.
Af en toe was het een waar schuttersfeest in het strafschopgebied van Terschuurse Boys. Miraculeus dat er niet meer doelpunten vielen. Verdediger Maarten Spanjaart van Terschuurse Boys kwam VVOG in de 18e minuut te hulp en scoorde, danig in het nauw gebracht, de derde treffer voor VVOG, 3-0.
Helaas geloofde VVOG het toen wel. De inzet en concentratie verdwenen als sneeuw voor de zon en binnen de kortste keren scoorde Terschuurse Boys via uitvallen twee maal.
In de 39e minuut was het spits Lopes Magalhaes, die na klungelig balverlies van VVOG op het midden veld simpel de 3-1 scoorde en twee minuten later ging Martijn Duis in de fout en scoorde Jelle van Hoff de tweede treffer voor Terschuurse Boys.
In de 45e minuut bracht Jeremy de Graaf na een prima voorzet van Farouk Djemili de stand op 4-2.
Na de pauze werd het een slaap verwekkende vertoning. Het tempo verdween uit de wedstrijd waardoor Terschuurse Boys wat meer kon meevoetballen, echter zonder gevaarlijk te worden. VVOG speelde een soort van “tikkie breed tikkie terug voetbal, zonder zich in te spannen..
Rocco Keizer scoorde in de 51e minuut nog wel de 5-2 na aangeven van Lennard van den Brink, maar dat was het dan wel.
VVOG had zich geplaatst voor de tweede ronde.