Scheidsrechter T. (Thomas) Hardeman
Assistent-scheidsrechter D. (Dyon) Reinshagen
Assistent-scheidsrechter N.M. (Nick) Veldhuis

Barendrecht gaat met drie punten huiswaarts

Barendrecht was vandaag zowel letterlijk als ook figuurlijk een maatje te groot voor VVOG. Na een 0-1 ruststand werd het uiteindelijk 0-2.

Dwight Lodeweges had zijn elftal ten opzichte van afgelopen zaterdag op een positie gewijzigd. Zakaria Fadili stond in de basis. Dit ging ten koste van Jeffrey Snijders. Barendrecht zette VVOG vanaf minuut een onder druk. VVOG kreeg geen kans om van achteruit op te bouwen omdat Barendrecht hoog druk zette. Vooralsnog leverde dit nog geen grote kansen op voor Barendrecht. In de 27e minuut moest de verdediging van VVOG vol aan de bak toen er een bal van de lijn moest worden gehaald. Het was slechts uitstel van executie. In de 31e minuut kreeg Barendrecht een vrije trap. Deze werd keurig ingekopt door Vorthoren en zette de 0-1 op het scorebord. Een schot van Jeremy de Graaf werd met moeite verwerkt door de keeper van Barendrecht.

De rust brak aan met een 0-1 stand. Na rust kwam bij VVOG Job Hoogendoorn in het veld voor Younes el Gharmaty. De tweede helft was net begonnen of Barendrecht kwam op 0-2. Door geklungel in de achterhoede kwam de bal bij Olijfveld die simpel keeper Manuel Hoogewoning kon passeren en de 0-2 op het scorebord zette.

VVOG zat de tweede helft wel meer in de wedstrijd. VVOG wisselde in de 55e minuut driemaal. Jeffrey Snijders, Daniel van Warven en Milan Bruggeman kwamen in het veld voor Zakaria Fadili, Mitchel Dijkhof en Bart Hoeve. VVOG werd wel sterker maar tot grote kansen kwam het niet. De kansen kwamen er toen Bruce Lucke in de spits ging staan en Mats Zwart in het veld kwam voor Lammert Roossien die overigens keihard werkte. Yasin Kurt ging een linie naar achteren. De ballen kwamen nu hoog voor de pot en daar ging Bruce Lücke het gevecht aan met het centrale duo van Barendrecht. Er kwamen nu wat kleine kansen. In de 85e minuut leek VVOG de aansluitingstreffer te maken. Uit een mooie voorzet van Jeffrey Snijders scoorde Jeremy de Graaf maar wel in buitenspelpositie. Ook een inzet van Bruce Lücke had niet het gewenst resultaat. Hier redde de paal Barendrecht. Ook Barendrecht kreeg nog een kans op de 0-3 maar Manuel Hoogewoning redde in de 1 op 1 situatie.

Uiteindelijk bleef de stand ongewijzigd en ging Barendrecht met een 0-2 overwinning huiswaarts.

Hoogewoning, Fadili (Snijders), Groenewegen, Lücke, Van den Hooff, Hoeve (Bruggemann), Kurt, Dijkhof (Van Warven), El Ghamarty (Hoogendoorn), De Graaf, Roossien (Zwart)