Datum Woensdag 10-08-2011
Aanvang
Wedstrijdbeschrijving toernooi Nunspeet

VVOG verliest op toernooi Nunspeet met 2-0 van DVS ‘33

VVOG heeft de wedstrijd tegen DVS verloren met 2-0 door doelpunten van Dennis van der Welle in de eerste helft en Ali El Haddadi in de tweede helft.
De technische staf van VVOG heeft nog heel wat werk te verrichten om VVOG klaar te stomen voor de eerste competitiewedstrijd. VVOG moest het met name in de eerste helft afleggen tegen een beter voetballend DVS.
DVS combineerde beter zonder echter tot grote kansen te komen. De bal ging goed rond en VVOG moest vaak toekijken. Het leverde echter geen kansen op voor de Ermeloers. In de 34e minuut was het echter wel raak. Een diepe bal op Dennis van der Welle werd met een mooie lob over doelman Reinier Romkes afgerond
Niet lang daarna  kreeg Jeremy de Graaf een goede kans om de gelijkmaker aan te tekenen. Hij werd diep gestuurd en kapte daarna zijn man goed uit. Het schot van hem ging echter net naast. Het was de enige kans van VVOG in de eerste helft.
In de 37e minuut moest doelman Romkes worden vervangen na een botsing met El Haddadi. Een kwartier daarvoor moest ook John Martens al met een knieblessure het veld verlaten na een botsing met van der Bunte.

VVOG kwam de tweede helft beter uit de startblokken en zat nu ook veel feller op de bal en stoorde het DVS veel vroeger waardoor zij ook meer de lange bal moesten hanteren. Deze waren meestal een prooi voor de VVOG verdediging.
Een goede kans voor Rocco Keizer ging net naast het doel van doelman Eppink. Het was echter DVS wat de score verdubbelde. Ali El Haddadi rondde een diepe bal goed af en bracht de 2-0 op het scorebord. De partijen waren nu veel meer in evenwicht.
Gaandeweg de tweede helft liepen de irritaties in het veld steeds meer op hetgeen  veel overtredingen opleverde over en weer. Scheidsrechter Huis in ’t Veld moest nog diverse gele kaarten uitdelen.
Doelpunten werden er echter niet meer gescoord en zo voetbalt VVOG aanstaande zaterdag de kleine finale om 13.00 uur tegen Nunspeet.