Competitie
Datum Zaterdag 02-04-2022
Aanvang 14:30
Wedstrijdnummer 805
Vertrek supportersbus: 12:45

Voorbeschouwing Excelsior '31 - VVOG Harderwijk

Komende zaterdag 2 april staat voor VVOG de lastige uitwedstrijd tegen Excelsior’31 uit Rijssen op het programma. De Rijssenaren doen het goed in de Derde Divisie met tot dusver een 4e plek in de stand.

De thuiswedstrijd op 22 oktober 2021 winst VVOG met 2-1 te winnen. De laatste uitwedstrijd (januari 2020) tegen Excelsior werd VVOG met een 5-0 nederlaag afgedroogd. Hielke Penterman scoorde maar liefst 4 x in deze wedstrijd. Komende zaterdag zal hij deel uitmaken van de 1e selectie van trainer Jurjan Wouda. In de laatste thuiswedstrijd van Excelsior tegen DOVO scoorde Hielke Penterman de winnende treffer 1-0. En ook afgelopen dinsdag was hij in de uitwedstrijd tegen Sportlust’65 één van de doelpuntenmakers. In de blessuretijd wist Excelsior’31 alsnog een 2-2- gelijkspel uit het vuur te slepen. Oppassen dus voor VVOG als Hielke Penterman meedoet! In de achterhoede bij Excelsior’31 speelt
Niek Davina nog steeds zijn partijtje mee. Al sinds het seizoen 2009-2010 maakt hij deel uit van de selectie van Rijssenaren.

VVOG heeft zich wat lucht weten te verschaffen tot de onderste plaatsen. Twee overwinningen tegen SteDoCo en Staphorst droegen daar erg toe bij. Maar afgelopen dinsdag ging de inhaalwedstrijd uit tegen Barendrecht kansloos met 5-1 verloren. Er overheerst dan wel een gevoel dat VVOG ook tegen hoger geklasseerde ploegen niet kansloos is, maar te vaak staan we aan het eind van de wedstrijd toch aan de verkeerde kant van de uitslag. Dit seizoen heeft VVOG in 21 wedstrijden al 52 tegendoelpunten moeten incasseren. We scoren relatief veel (37x), maar nog niet één keer in deze competitie wist onze groen-witte brigade de nul te houden.

Als dit komende zaterdag nu eens lukt. Hebben we in ieder geval een punt! Op het sportpark de Koerbelt fluit scheidsrechter Jules Nelissen om 14:30 uur voor de aftrap.

Locatie

Sportpark De Koerbelt Arend Baanstraat 102a 7461 DX Rijssen

Vul hieronder het startpunt in en klik op de knop Routebeschrijving.