Competitie
Datum Zaterdag 21-05-2022
Aanvang 14:30
Wedstrijdnummer 520
Vertrek supportersbus: 12:45

Voorbeschouwing ACV - VVOG Harderwijk

De competitie gaat de beslissende fase in. Er zijn nog vier speelrondes te gaan. Vier speelrondes waarin zowel de kampioen als de periode kampioenen bekend zullen worden. Sparta Nijkerk en Sportlust zijn al periodekampioen en het moet ook gek gaan wil FC Lisse niet kampioen gaan worden nu het zeven punten voorsprong heeft op nummer twee Sparta Nijkerk. Maar ook in de onderste regionen is het spannend. Vanaf plaats 12 is het nog spannend wie rechtstreeks degradeert of wie opgaat voor de nacompetitie.

VVOG Harderwijk ( nummer 16) speelt zaterdag een uitwedstrijd tegen ACV uit Assen. De Assenaren spelen een stabiel en degelijk seizoen. Ze staan met 44 punten op de achtste plek en zijn zeker van nog een seizoen in de derde divisie. De mannen van de vertrekkende trainer Fred de Boer ( hij traint het volgend seizoen vv Winsum ) hebben naast een degelijk elftal ook een goaltjesdief in het team. Gijs Jasper staal al op 16 doelpunten.

VVOG Harderwijk moet aan de bak zaterdag. De thuiswedstrijd tegen ACV Assen werd met 2-4 verloren terwijl de Assenaren het grootste deel van de wedstrijd met tien man speelde vanwege een rode kaart van Steyn Strijker. VVOG Harderwijk werkte via Rafik El Hamdi en Jeremy de Graaf nog wel een 0-2 achterstand weg maar ACV Assen counterde VVOG volledig weg. Daniel Schans en Freddy Quispel zorgen voor de 2-3 en 2-4. VVOG zaterdag heeft maar een uitgangspunt en dat is winnen want anders wordt de situatie wel heel penibel voor de mannen van Dwight Lodeweges. VVOG heeft laten zien dat het in grote delen van de wedstrijd zeker niet onder doet voor de tegenstander maar zal dat nu negentig minuten moeten laten zien.

Locatie

Clubgebouw de Zwaluw Kortbossen 1 9405 BM Assen

Vul hieronder het startpunt in en klik op de knop Routebeschrijving.