Oefenwedstrijd
Datum Zaterdag 07-08-2021

VVOG wint oefenduel in en tegen Berkum

Nadat VVOG afgelopen dinsdag zwaar onderuit ging tegen SV Spakenburg met 6-1 speelde men zaterdag in en tegen Berkum.

Trainer Schuurman begon met de navolgende opstelling: Polhoud , Snijders, Groenewegen, Lucke, Fadili, Dijkhof,El Hamdi ,Bottenheft, de Graaf, Hoogendoorn en Biya.
Yasin Kurt en Jake Wollgarten zaten geblesseerd aan de kant.

VVOG startte redelijk aan het duel en kwam in de 8e minuut op voorsprong. De Graaf onttrok zich aan buitenspel omspeelde de keeper en schoot de 0-1 binnen. Berkum gaf zich zeker niet gewonnen en kwam steeds beter in de wedstrijd en VVOG kwam nog maar zelden in het doelgebied bij Berkum. Berkum speelde beter en kwam terecht op 1-1. Een goede aanval kwam uiteindelijk terecht bij de van Staphorst gekomen Brakke en deze liet Polhoud kansloos. VVOG speelde in de eerste helft ontzettend slordig, weinig passes kwamen aan en Berkum hield eenvoudig stand. In deze periode redde Polhoud een aantal malen uitstekend op inzetten van onder andere Brakke.

In de 23e minuut viel Biya uit met een blessure. Buitenhuis kwam hem vervangen. Het spelbeeld veranderde niet.

De tweede helft was Lucke vervangen door Bock. Hierdoor verhuisde Fadili naar het centrum en speelde Bock op de linksback positie. Al vrij snel in de tweede helft viel ook Snijders uit met een voetblessure. De tweede helft pakte VVOG het wat energieker aan en werd Berkum steeds meer naar achteren gespeeld. In de 57e minuut kwam VVOG dan ook weer op voorsprong. Een goede crossbal van Bock bereikte
Hoogendoorn en deze schoot de bal in de verre hoek binnen. 1-2.

VVOG combineerde beter al ging nog lang niet alles goed. In de 74e minuut werd het 1-3. Hoogendoorn werd in het strafschopgebied onreglementair neergelegd. De Graaf wist wel raad met dit kansje en schoot de 1-3 binnen. Hoeve verving nog El Hamdi maar dit bracht geen wijziging meer in de stand.

VVOG oefent dinsdag weer verder en speelt dan in Putten tegen SDC Putten ( 20.00 uur).

Polhoud, Snijders, Groenewegen, Lucke, Fadili, Dijkhof, El Hamdi, Bottenheft, De Graaf, Hoogendoorn en Biya.