Datum Zaterdag 12-11-2011
Scheidsrechter H.J.M. van Etten

VVOG blijft steken op 0-0 tegen ACV uit Assen

VVOG heeft vandaag in een van beide kanten matige wedstrijd een punt behaald door met 0-0 gelijk te spelen tegen de bezoekers uit Assen.
Ondanks een veldoverwicht in de tweede helft wisten de Harderwijkers geen bres te slaan in de Asser verdediging.

VVOG startte weer met Lars Kerver (terug van een schorsing) en Dada Bugera in de basis. Enigszins verrassend startte Lars Kerver als linksback terwijl Rick Boersma daar  nog vorige week tegen ONS zeer verdienstelijk acteerde.

De eerste helft was ACV de iets betere ploeg. Echte kansen kreeg men niet en als deze er al waren stond de vandaag uitstekende Reinier Romkes op zijn post. Inzetten van Rene Westerveen en Philip Ties maakte hij op overtuigende wijze onschadelijk. Ook verdedigend stond het vandaag goed. Er werden weinig kansen weggegeven. Aanvallend kon VVOG nog geen vuist maken.

Na rust een ongewijzigd VVOG. ACV had Robin Mulder ingewisseld voor Philip Ties. De assenaren starten de tweede helft wat energieker maar na een minuut of tien zette VVOG steeds meer vast op eigen helft. Eerst moest Reinier Romkes nog handelend optreden na balverlies van Terence ten Brink. Het leverde vooralsnog nog weinig kansen op.
In de 64e minuut ging de kersverse vader Dada Bugera goed door speelde twee tegenstanders uit maar keeper Groothof was op tijd zijn goal uit om Dada het scoren te beletten.
Ook trainer Wim Kroes ging wisselen. Rick Boersma en Rocco Keizer kwamen in het veld voor Farouk Djemili en Dada Bugera.
Het veranderde echter niets meer in de stand. De wedstrijd begon en eindigde in 0-0.

Concluderend kan er gesteld worden dat het verdedigend goed in elkaar steekt getuige het totaal aantal tegentreffers van 12. Op WHC en ACV na de minste tegentreffers. Echter het aantal doelpunten van 10 zijn de minste op Berkum na. Hier is nog genoeg te winnen.
Misschien volgende week in de uitwedstrijd tegen URK een rechtstreekse concurrent waar punten gepakt moeten worden.