Datum Dinsdag 23-08-2011
Aanvang 20:00
Scheidsrechter J.H.M Huis in 't Veld

VVOG laat Go Ahead Kampen kansloos

VVOG heeft ook haar tweede bekerwedstrijd tegen Go Ahead Kampen in winst omgezet. De Harderwijkers wonnen met 4-1 na een 1-1 ruststand. De overwinning had aanzienlijk hoger uit kunnen vallen als VVOG in de tweede helft nog beter met de kansen was omgesprongen

VVOG begon sterk en binnen vijf minuten zette Terrence ten Brink Dada Bugera alleen voor keeper Fix.  Dada schoot de bal naast de goal. VVOG was sterker maar moest letten op de uitvallen via van Marle en de fysiek sterke Zandbergen.

VVOG probeerde veelal via de zijkanten met Hein Kort en Jeremy de Graaf de achterlijn te halen en een voorzet af te geven.

Na acht minuten kreeg Terrence ten Brink geel van scheidsrechter Huis in ’t Veld na iets te fel doorgaan op van de Wetering.

In de 18e minuut  kreeg GO Ahead een vrije trap. Deze werd genomen door  Wesseling. Doelman Romkes was verrast door de inkomende van Marle waarna de bal rechtstreeks in het doel verdween De voorsprong van Go Ahead was van korte duur . Op de linker kant werd Jeremy de Graaf de diepte ingestuurd . Hij sneed goed naar binnen en gaf de bal hard voor. Van den Bosch gleed de bal in eigen doel en zo was de stand weer gelijk. VVOG zette Go Ahead vast op eigen helft maar tot scoren kwamen de Harderwijkers niet meer in de eerste helft. VVOG incasseerde nog wel twee gele kaarten voor Dada Bugera en Lars Kerver.

In de tweede helft was Alie Akachar in het veld gekomen voor Hein Kort. Deze liet gelijk van zich horen  Vanaf de rechterkant  sneed deze naar binnen maar schoot de bal over. VVOG pakte Go Ahead steeds meer bij de strot maar kwam vooralsnog niet tot scoren.  De Harderwijkers zetten de Kampenaren al snel vast bij de opbouw.

Na een kwartier in de tweede helft kwam Rocco Keizer in het veld voor Dominique Denzel. Hij kon gelijk de spits want er restte nog een vrije trap van Martijn Duits. Deze legde bal panklaar op het hoofd van Rocco en zijn eerste balcontact was gelijk raak 2-1.

VVOG kreeg hierna kans op kans . Terrence ten Brink ging alleen op keeper Fix ad maar deze redde tweemaal op inzetten van Terrence en wat restte was een hoekschop .

De 3-1 viel in de 75e minuut. Alie Akachar liet de back van Go Ahead weer eens zijn hielen zien en de voorzet op Rocco was op maat en dat betekende de 3-1.

Vlak hierna incasseerde van den Bosch zijn tweede gele kaart na een overtreding op Rocco Keizer en deze kon dus inrukken. VVOG verzuimde Go Ahead naar een grotere nederlaag te spelen.

Alleen Alie Akachar scoorde nog de 4-1. Hij was van de Wetering weer eens te vlug af en scoorde via keeper Fix wat ook einduitslag betekende.

In de tweede helft kreeg ook Sam Doeve nog een gele kaart voorgeschoteld.

SDCP won met 3-2 van Jonge Kracht zodat zowel SDCP als CCOG doorgaan naar de volgende ronde. Zaterdag spelen beide ploegen nog tegen elkaar in Putten.

18           0-1         Eddo Wesselink

20           1-1         Jeroen van de Bosch (e.d)

62           2-1         Rocco Keizer

75           3-1         Rocco Keizer

90           4-1         Alie Akachar