Beker
Datum Zaterdag 20-08-2011
Aanvang 17:00

VVOG begint met een overwinning in de beker

VVOG is de bekercompetitie begonnen met 1-3 overwinning bij Jonge Kracht in Huissen.

De doelpunten kwamen op naam van Lars Kerver,Martijn Duits en Dada Bugera. Alle doelpunten werden in de tweede helft gescoord.

Trainer Wim Kroes moest het nog stellen zonder de geblesseerde Rik Boersma, Niels Nijveld, John Martens en Farouk Djemilie. Ook keeper Arjan Verhoef was licht geblesseerd. Hij werd goed vervangen door Reinier Romkes. Hij maakte vanmiddag net als Lennard van de Brink, Martijn Duits, Alie Akachar en Jeremy de Graaf het debuur voor VVOG.

De wedstrijd ging in het begin nog redelijk gelijk op. Jonge kracht een eer fysieke ploeg kon het in het begin nog redelijk bijbenen. VVOG zette naar mate de eerste helft vorderde Jonge kracht steeds meer onder druk. Dit resulteerde in een kopkans voor Rocco Keizer en een vrije trap op de deklat door Terrence ten Brink.

In de rust was Alie Akachar in de kleedkamer achtergebleven en vervangen door Jeremy de Graaf. De zijkanten werden steeds beter benut en de beide vleugelverdedigers (Lennard van de Brink en lars Kerver maakten goed gebruik van de ruimtes.

Nadat Jeremy de Graaf nog ene prachtkans had gemist en Hein Kort ook de kans miste om VVOG op voorsprong te zetten was het in de 75e minuut wel raak. Een goed combinatie opgezet door Lars Kerver kwam via Terrence ten Brink weer bij Lars terecht deze scoorde beheerst de 0-1.

VVOG was vanaf dat moment heer en meester over het hele veld. Dada Bugera en Tim Brockhoff hadden inmiddels Rocco Keizer en Dominique Denzel afgelost.

In de 80e minuut kreeg VVOG een vrije trap op 20 meter van de goal. Martijn Duits wist met een prachtig schot de stand op 0-2. Vijf minuten voor tijd bracht Dada Bugera na een goede aanval via uitblinker Lennard van de Brink en Terrence ten Brink de stand op 0-3.

Vlak voor tijd werd een slordigheid in de defensie van VVOG nog afgestraft door Jonge kracht en brachten daardoor de eindstand op 1-3. Een flauwe afspiegeling van het krachtsverschil met name in de tweede helft.

Aanstaande  dinsdag speelt VVOG haar tweede wedstrijd voor de beker thuis tegen Go Ahead Kampen om 20.00 op sportpark de Strokel . De Kampenaren verloren hun eerste wedstrijd voor de beker tegen SDC uit Putten.

75           Lars Kerver         0-1

80           Martijn Duis       0-2

89           Dada Bugera      0-3

92           Sergio Azarouf  1-3

Geel:     Dennis van Vuuren (VVOG)