Datum Dinsdag 24-05-2011
Aanvang 20:00
Scheidsrechter A Willems

VVOG neemt eerste horde naar hoofdklasse

VVOG heedt dinsdagavond goede zaken gedaan door Oranje Wit in de thusiwedstridj met 2-0 te kloppen.

VVOG heeft na een moeizame eerste helft Oranje wit uit Dordrecht met 2-0 verslagen. In de eerste helft had VVOG wat moeite het vroege storen van de tegenstander en werden er daardoor vaak verkeerde keuzes gemaakt. De grootste kans voor de gasten was voor Omar Zenzen.Hij plukte de bal van de schoen van Jelmer Dijkstra en kon richting doel van Fabian Bouwman gaan maar hij schoot voorlangs. Een lob van Thomas Vossebelt had beter lot verdiend maar deze ging net over.

De rust leek in te gaan met een 0-0 stand. Maar in de laatste minuut was Farouk Djemilie veel te snel voor zijn tegenstander en gaf een voorzet welke bij de tweede paal werd terugelegd door Rick Boersma op Dada Bugera. Deze tikte beheerst de 1-0 binnen.

In de rust was Rick Boersma achtergebleven in de kleedkamer en was Lars Kerver zijn vervanger. De tweede helft was VVOG heer en meester en kwam Oranje Wit zelden meer in de buurt van Fabian Bouwman.

In de 77e minuut kwam VVOG op 2-0 . Een voorzet van Farouk Djemilie werd door Lars Kerver keurig binnengekopt. Toen invaller Hamza Zhourakhti geblesseerd het veld moest verlaten en Oranje wit al haar invallers had gebruikt verzuimde VVOG om de voorsprong uit bouwen naar een hogere score.

Het bleef echter bij 2-0. De strafschoppen serie werd met 4-3 verloren. A.s. zaterdag speelt VVOG bij Holwierde. De aanvang van deze wedstrijd is 14.00 uur. De supportersbus vertrekt om 11.00 vanaf sportpark "De Strokel"

45          1-0         Dada Bugera

77          2-0          Lars Kerver

geel: Sam Doeve . Terrence ten Brink