Oefenwedstrijd
Datum Woensdag 16-10-2019
Aanvang 20:00

VVOG wint oefenduel van Spakenburg

VVOG heeft woensdagvanavond een oefenwedstrijd in en tegen Spakenburg gewonnen met 2-3. In de eerste minuut kwam VVOG al op voorsprong door een benutte strafschop van Mike Ahrens nadat Harrie Kersten in het strafschopgebied onreglementair werd gestopt.

Spakenburg nam het initiatief maar kreeg weinig kansen. VVOG kreeg wel een aantal kansjes onder andere een lob van Mark Bottenheft had beter lot verdiend. Spakenburg stelde hier tegenover een schot welke tegen de buitenkant van de paal belandde.

Na rust startte Spakenburg feller en kreeg een aantal kansen. In de 56e minuut kwam dan ook de op dat moment verdiende gelijkmaker. Beide trainers wisselde volop en bij VVOG kwamen Jeroen Buitenhuis en Jona de Bruin in de ploeg voor Mike Ahrens en Harrie Kersten. In de 73e minuut kwam VVOG op voorsprong. Een prachtig schot van 20 meter werd door Mark Bottenheft in de kruising geschoten. Tien minuten later vergrootte VVOG de voorsprong. Een voorzet van Bas Wobbes werd prachtig binnen gewerkt door Thomas Careman. Spakenburg bracht een minuut later de 2-3 op het scorebord wat ook de einduitslag werd.