Oefenwedstrijd
Datum Dinsdag 13-08-2019
Aanvang 20:00
Veld 1

VVOG te sterk voor NSC: 2-0

Vanavond heeft VVOG een oefenwedstrijd gespeeld tegen net Nijkerkse NSC dat als kampioen van de 1e klasse D dit seizoen mag uitkomen in de hoofdklasse. 

In de 8e minuut wist VVOG op voorsprong te komen. Thomas Careman veroverde de bal en ging een mooie combinatie aan met Bas Wobbes. Wobbes werkte gedecideerd af met een schot hoog in de touwen. Voor de rest ging het in de eerste helft aardig gelijk op. Voormalig VVOG-speler Yordi Grovenstein kreeg wellicht nog de beste kans op de gelijkmaker, maar een keer legde hij in kansrijke positie af op een medespeler en een keer bracht Eppink redding.

In de beginfase van de tweede helft een sterk NSC, dat VVOG aardig vast wist te zetten. Dit leverde een paar kansen op, maar Paul Eppink stond een prima partij te keepen en een mooi lobje plukte hij eenvoudig uit de lucht. Geleidelijk werd VVOG steeds sterker, terwijl bij NSC de pijp leeg raakte. In de 73e minuut mocht Caifano Latupeirissa op randje buitenspel doorgaan en alleen voor de keeper faalde hij niet met een hard en droog schot rechts van de keeper: 2-0. In de slotfase nog een paar gevaarlijke situaties voor het Nijkerkse doel, maar gescoord werd er niet meer.

Aanstaande zaterdag speelt VVOG in de eerste ronde van de KNVB-beker om 14.30 uur thuis tegen het Limburgse Minor. U bent weer van harte welkom op de Strokel.

Opstelling

Opstelling VVOG: Eppink, Snijders, Fadili, Hop, Kluiver, Kersten, Tissingh (80. Tekin), Wobbes, Ahrens, Careman (80. van Dijk) en Latupeirissa.