Aanvang 15:00
Wedstrijdbeschrijving Veluwade
Deze wedstrijd wordt gespeeld op het terrein van v.v. Hierden

VVOG wint Veluwade toernooi na 0-5 zege op HHC Hardenberg

VVOG heeft door een overwinning op HHC Hardenberg het Veluwade toernooi gewonnen. Jammer was wel dat HHC niet in zijn sterkste opstelling aantrad. Ook vandaag liet trainer in ’t Hof iedere speler aan spelen toekomen. De basis voor vandaag was als volgt:

Rijnvis

Hogetoorn Vossebelt Muller de Groot

Biya Tekin Kurt

Buitenhuis Latupeirissa Ahrens

VVOG startte goed in de wedstrijd en zette HHC gelijk onder druk. De Hardenbergers kregen geen tijd om goed op te bouwen door het vroeg druk zetten van VVOG.

Na twee minuten leidde dit al tot een doelpunt van Jeroen Buitenhuis na een goede actie van Mike Ahrens. Het tweede doelpunt was er een uit het boekje. Ahrens gaf een pass op Caifano Latupeirissa en deze legde breed op Pernelly Biya. Voor hem was het een koud kunstje om de 0-2 aan te tekenen.

Rond de 30e minuut legde Caifano Latupeirissa vanaf 16 meter nog eens aan en liet de keeper met een schot in de kruising kansloos (0-3).

Na rust kwam er weer een heel ander VVOG op het kunstgras. Ook deze fase had VVOG het heft in handen. HHC werd een keer gevaarlijk maar Melvin Betzold stond op zijn post. Joshua Tijdens en Mike Ahrens bepaalden de stand op 0-5.

Door deze overwinning was de eerste plek op het toernooi voor VVOG.

Aanstaande woensdagavond om 19.30 uur treedt VVOG aan in het eigen Zuiderzee Cup-toernooi op de Strokel tegen SV URK.