Datum Woensdag 01-08-2018
Aanvang 19:00
Wedstrijdbeschrijving Veluwade

VVOG maatje te groot voor vv Hierden

VVOG heeft de eerste wedstrijd op het Veluwade toernooi met 0-2 gewonnen van vv Hierden. De eindstand van 0-2 was al bij rust bereikt.

De eerste helft speelde VVOG bij vlagen dominant voetbal waarbij de intenties van trainer Hennie in ’t Hof al merkbaar waren. In de 12e minuut bereikte een voorzet van Mike Ahrens het hoofd van Caifano Latupeirissa en deze kopte de bal in de verre hoek. Keeper Nick Grootkarzijn was kansloos.

Vlak voor rust kon Mike Ahrens afgaan op Grootkarzijn en liet deze kansloos. De voorhoede van VVOG was veel in beweging en er werd goed gecombineerd in de kleine ruimte. Niet alles ging perfect, maar er werden goede mogelijkheden gecreëerd. Een schot van Jeroen Buitenhuis op de paal had een beter lot verdiend.

Hierden kreeg in de eerste helft alleen een mogelijkheid via Jelle Zeeboer maar deze was niet attent genoeg om af te ronden.

Na rust bracht VVOG - op Jan Jurien Hop na - een geheel nieuw elftal op de been. De van vakantie teruggekomen Pernelly Biya, Desmond Sturing en keeper Kevin Rijnvis kregen ook speeltijd. Het niveau van de eerste helft werd niet meer gehaald maar net als in de eerste helft gaf VVOG achterin niets meer weg en bleef de stand steken op 0-2.

Zaterdag a.s. speelt VVOG eveneens op de Veluwade tegen HHC Hardenberg.