Khalid Tadmine per direct naar VVOG

21 Juli 2023 / Algemeen

De spits wordt het komende seizoen gehuurd van IJsselmeervogels. De snelle aanvaller, die op meerdere posities in de aanval uit de voeten kan, heeft de afgelopen jaren laten zien garant te staan voor doelpunten. Zo scoorde hij o.a. voor Koninklijke HFC in de Tweede Divisie 27 keer in 47 wedstrijden. De afgelopen drie seizoenen kwam Khalid uit voor IJsselmeervogels. 

TC-lid Marco Heemskerk: “Wij zijn trots op de komst van deze klasse-speler. Khalid is een behendige, snelle aanvaller, die comfortabel aan de bal is. Hij kan zowel vanuit de spits als aan de zijkant spelen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Khalid snel weer op zijn oude niveau kan komen, zodat hij belangrijk kan zijn voor het elftal.”

Khalid Tadmine over zijn komst naar VVOG: “Na een paar goede gesprekken met de TC en de hoofdtrainer, ben ik blij dat ik volgend seizoen bij VVOG voetbal. Ik houd een goed gevoel over aan de open gesprekken en het vertrouwen dat ik vanuit de club voelde. De speelwijze en de visie van de trainer spraken mij ook erg aan. Ik hoop zelf ook zo snel mogelijk weer mijn oude vorm te vinden en belangrijk te zijn voor het team door veel goals te maken.”

TC en bestuur wensen Khalid veel succes en plezier in het mooie groen-wit.

Lees bericht

Sint en z'n voetbalgekke Pieten bij VVOG

03-12-2023

Afgelopen week waren Sint en z'n Pieten bij VVOG!

Lees bericht

Sparen voor je club!

02-12-2023

Als lid of sponsor van VVOG Harderwijk kun je gebruik maken van een aantal voordelen waarmee je voor jezelf of voor de club kunt (be)sparen.

Lees bericht

Schrijf je in voor het enige, échte Allinq zaalvoetbaltoernooi!

02-12-2023

Op vrijdag 5 januari 2024 organiseert de toernooicommissie het traditionele Allinq zaalvoetbaltoernooi voor VVOG jeugdspelers uit de JO8, JO9, JO10 & JO11 in de Sypel Harderwijk.

Nieuwsoverzicht Archief