Lodeweges per direct naar Ajax

2 Februari 2023 / Algemeen

Het voetballeven kan verrassende wendingen nemen. Zaterdag zat Dwight Lodeweges nog op de bank bij VVOG - Urk, aanstaande zondag assisteert hij John Heitinga bij de wedstrijd van Ajax tegen sc Cambuur. 

Dwight had vorige week al bekend gemaakt dat hij zijn contract niet zou verlengen bij VVOG, maar dat hij deze week benaderd zou worden door landskampioen Ajax had hij ook zelf niet kunnen bevroeden. Maar nadat Ajax vorige week besloot niet verder te gaan met Alfred Schreuder en tegelijkertijd John Heitinga door te schuiven als ‘tussenpaus’ kwam alles deze week in een stroomversnelling en viel de keuze op Dwight als ervaren assistent. Dat Dwight een van de beste veldtrainers in Nederland is staat buiten kijf. 

Voor VVOG betekent dit dat we op korte termijn op zoek moeten naar een nieuwe hoofdtrainer. Vanavond zal Dwight afscheid nemen van staf en groep. 

Aanstaande zaterdag zullen Werner Pluim en Jordi Roelofsen de honneurs waarnemen als VVOG de derby speelt tegen DVS. De TC werkt er hard aan om op korte termijn een vervanger voor Lodeweges aan te kunnen trekken.

(Foto: Jaap Hop) 

Lees bericht

Smeepoort Menswear en VVOG Harderwijk zetten de samenwerking voort!

24-03-2023

Woendagavond ondertekenden Rick Jansen en Diana Jansen van Smeepoort Menswear het nieuwe sponsorcontract in hun eigen kledingwinkel in de Donkerstraat.

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark!

24-03-2023

Tweede paasdag, maandag 10 april 2023, gaan we weer paaseieren zoeken..

Lees bericht

Pupil van de week zaterdag 25 maart.

24-03-2023

Pupil van de week is : Linde

Nieuwsoverzicht Archief