Lodeweges per direct naar Ajax

2 Februari 2023 / Algemeen

Het voetballeven kan verrassende wendingen nemen. Zaterdag zat Dwight Lodeweges nog op de bank bij VVOG - Urk, aanstaande zondag assisteert hij John Heitinga bij de wedstrijd van Ajax tegen sc Cambuur. 

Dwight had vorige week al bekend gemaakt dat hij zijn contract niet zou verlengen bij VVOG, maar dat hij deze week benaderd zou worden door landskampioen Ajax had hij ook zelf niet kunnen bevroeden. Maar nadat Ajax vorige week besloot niet verder te gaan met Alfred Schreuder en tegelijkertijd John Heitinga door te schuiven als ‘tussenpaus’ kwam alles deze week in een stroomversnelling en viel de keuze op Dwight als ervaren assistent. Dat Dwight een van de beste veldtrainers in Nederland is staat buiten kijf. 

Voor VVOG betekent dit dat we op korte termijn op zoek moeten naar een nieuwe hoofdtrainer. Vanavond zal Dwight afscheid nemen van staf en groep. 

Aanstaande zaterdag zullen Werner Pluim en Jordi Roelofsen de honneurs waarnemen als VVOG de derby speelt tegen DVS. De TC werkt er hard aan om op korte termijn een vervanger voor Lodeweges aan te kunnen trekken.

(Foto: Jaap Hop) 

Lees bericht

Informatie carrouseltraining voor JO8, JO9 en JO10 seizoen 2024/2025

16-07-2024

In week 34 starten we met de carrousel trainingen.

Lees bericht

Programma 4e divisie A voor komend seizoen 2024-2025 bekend.

11-07-2024

Zoals al eerder gedeeld treft VVOG Harderwijk het merendeel van zijn tegenstanders vanuit het westen van het land.

Lees bericht

De KNVB heeft afgelopen vrijdag 5 juli 2024 de indeling bekendgemaakt voor de tweede , derde en vierde divisie.

07-07-2024

VVOG Harderwijk komt komend seizoen in vierde divisie A uit.

Nieuwsoverzicht Archief