Lodeweges per direct naar Ajax

2 Februari 2023 / Algemeen

Het voetballeven kan verrassende wendingen nemen. Zaterdag zat Dwight Lodeweges nog op de bank bij VVOG - Urk, aanstaande zondag assisteert hij John Heitinga bij de wedstrijd van Ajax tegen sc Cambuur. 

Dwight had vorige week al bekend gemaakt dat hij zijn contract niet zou verlengen bij VVOG, maar dat hij deze week benaderd zou worden door landskampioen Ajax had hij ook zelf niet kunnen bevroeden. Maar nadat Ajax vorige week besloot niet verder te gaan met Alfred Schreuder en tegelijkertijd John Heitinga door te schuiven als ‘tussenpaus’ kwam alles deze week in een stroomversnelling en viel de keuze op Dwight als ervaren assistent. Dat Dwight een van de beste veldtrainers in Nederland is staat buiten kijf. 

Voor VVOG betekent dit dat we op korte termijn op zoek moeten naar een nieuwe hoofdtrainer. Vanavond zal Dwight afscheid nemen van staf en groep. 

Aanstaande zaterdag zullen Werner Pluim en Jordi Roelofsen de honneurs waarnemen als VVOG de derby speelt tegen DVS. De TC werkt er hard aan om op korte termijn een vervanger voor Lodeweges aan te kunnen trekken.

(Foto: Jaap Hop) 

Lees bericht

Zaterdag 2 maart veel drukte op het sportpark!

26-02-2024

Op zaterdag 2 maart 2024 staat er een vol programma gepland op Sportpark De Strokel.

Lees bericht

Team communicatie kan wat extra handjes gebruiken!

25-02-2024

Vanwege het stoppen van een paar teamleden kan team communicatie ondersteuning gebruiken.

Lees bericht

Matthias in ‘t Anker vertrekt bij VVOG

19-02-2024

De 20-jarige Harderwijker heeft de technische commissie laten weten dat hij zal vertrekken bij VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief