Elikia Mbinga per direct naar VVOG

2 Januari 2023 / Algemeen

VVOG is erin geslaagd om Elikia Mbinga (21) aan te trekken. De allround middenvelder sluit na de winterstop aan bij VVOG en heeft een contract getekend voor anderhalf seizoen.

In de jeugd speelde Elikia voor de jeugdselecties van PEC Zwolle en Ajax en vorig jaar mocht hij zijn debuut maken in het keurkorps van PEC Zwolle in de wedstrijd tegen Ajax. Ook speelde hij mee in de altijd enerverende derby tussen PEC en Go Ahead Eagles. Dit seizoen komt de Zwollenaar helaas niet voor in de plannen van Dick Schreuder, vandaar dat hij van PEC de ruimte heeft gekregen om uit te kijken naar een andere club. 

Elikia over zijn overstap naar VVOG: “Helaas kom ik dit seizoen weinig aan spelen toe en daardoor staat mijn ontwikkeling stil. Ik ken Dwight Lodeweges nog vanuit zijn periode bij PEC Zwolle en zie er naar uit om weer onder hem te mogen trainen. Bij VVOG hoop ik weer meer aan spelen toe te komen en samen met de club de weg omhoog te vinden. Daarnaast kan ik voetballen bij VVOG goed combineren met mijn studie en maatschappelijke ontwikkeling.”

Bestuur en TC zijn blij met de komst van Elikia en hopen dat het Harderwijkse publiek veel kan gaan genieten van deze technisch begenadigde middenvelder. Ook bedanken wij PEC Zwolle voor de prettige samenwerking bij de totstandkoming van deze tussentijdse overgang.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief