Bram van Polen Voetbaldagen!

7 Juli 2021 / Jeugdcommissie / Algemeen

Op 25,26 en 27 augustus komen de Bram van Polen Voetbaldagen naar onze club!
Bram speelde ruim 14 jaar voor VVOG en de band tussen Bram en VVOG is altijd sterk gebleven.
Wij zijn dan ook heel blij dat Bram deze voetbaldagen bij ons organiseert.

Jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar krijgen de unieke kans om drie dagen lang net zo fanatiek en enthousiast te trainen als Bram. De Bram van Polen Voetbaldagen worden gehouden in de laatste week van de Bouwvak Regio Midden op 25, 26 en 27 augustus en staan 3 dagen lang in het teken van voetbal, ontwikkeling, uitdaging en vooral heel veel plezier.

Bram van Polen: "Ik ben blij dat ik een geweldige voetbal driedaagse voor de jeugd van 7 t/m 13 jaar bij VVOG in Harderwijk kan organiseren. Als jong ventje begon ik met voetballen bij VVOG en heb ik in totaal 14 jaar het shirt van VVOG gedragen. De band met Harderwijk en VVOG is altijd gebleven en daarom is het extra mooi dat we deze dagen bij VVOG kunnen organiseren.”

Ondanks het drukke schema van Bram, zal hij ook zelf aanwezig zijn op Sportpark De Strokel. “Ik vind het leuk om de kinderen aan het werk te zien en ik zal zeker de tijd nemen voor alle aanwezige kinderen. Vanzelfsprekend zal ik de training niet leiden. De trainingen worden geleid door onze ervaren en gediplomeerde oefenmeesters. De oefenstof die we aanbieden bestaat natuurlijk, voor het grootste gedeelte, wel uit oefeningen waar ik als voetballer zelf veel van heb geleerd.”

Meer informatie over de Bram van Polen Voetbaldagen vind je op: www.bramvanpolenvoetbaldagen.nl

 

Lees bericht

Supporters Vereniging ZAVO: voor elk Groen-Wit doel

25-07-2021

Activiteiten seizoen 2021/2022 (onder voorbehoud van coronamaatregelen)

Lees bericht

Oefenwedstrijd Kozakken Boys - VVOG gaat niet door

23-07-2021

Vanwege coronabesmettingen binnen de selectie van ons eerste elftal gaat de geplande oefenwedstrijd tegen Kozakken Boys morgen helaas niet door.

Lees bericht

VVOG doet mee aan de Deen Sponsor Actie 2021

23-07-2021

Bij iedere 10 euro aan boodschappen en speciale actieproducten ontvang je een munt die je op de display in de Deen kunt doneren aan VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief