Kiekje op de bouw

1 April 2021 / Nieuwbouw

Geen woorden maar daden, dat is het motto voor de komende jaren. We gaan met steun van jullie allemaal onze wensen stap voor stap in vervulling proberen te brengen. De eerste fase, de bouw van de nieuwe kleedkamers, is begonnen. Inmiddels is de bouwput zichtbaar. Het is een behoorlijke oppervlakte als je het zo ziet. Een deel van het zand wat is vrijgekomen hebben we, zoals eerder aangekondigd, gebruikt voor het aanpassen van ons terras ter hoogte van de bestuurskamer/business-home. Het was in meerdere opzichten een verstandige keuze om dat nu te doen. De damwanden zijn geplaatst, waarna het gat is opgevuld. We verwachten het binnen enkele weken weer helemaal bestraat te hebben. De trap naar het hoofdveld is verplaatst en ter hoogte van de tribune is een tweede trap gerealiseerd. Deze moet dienen voor de bezoekers van onze overdekte statribune die nu via de nieuwe route bereikbaar is. Een van de volgende stappen wordt het verplaatsen van de entree. We gaan je via de site zoveel mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Zijn er vragen of suggesties, dan kun je altijd bij één van de mensen van de bouwcommissie terecht of mailen naar facilitair@vvog.nl.

Via deze weg wil de bouwcommissie iedereen vriendelijk verzoeken de bouw op afstand te volgen. Het betreden van het bouwterrein is niet toegestaan. Dit i.v.m. de veiligheid.

Volg de Nieuwbouw

Lees bericht

Verkiezing nieuwe wedstrijdshirt

17-05-2022

In welk shirt gaan we de komende seizoenen spelen? Laat je stem gelden !

Lees bericht

“De Fabriek” stelt een mooie prijs beschikbaar voor het beste jeugdteam!

16-05-2022

Benieuwd waar dit over gaat, lees dan snel verder.

Lees bericht

Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

15-05-2022

We zijn alweer bijna aan het einde van het seizoen gekomen, dat betekent ook dat er nieuwe teamindelingen gemaakt worden voor het komende seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief