Kiekje op de bouw

1 April 2021 / Nieuwbouw

Geen woorden maar daden, dat is het motto voor de komende jaren. We gaan met steun van jullie allemaal onze wensen stap voor stap in vervulling proberen te brengen. De eerste fase, de bouw van de nieuwe kleedkamers, is begonnen. Inmiddels is de bouwput zichtbaar. Het is een behoorlijke oppervlakte als je het zo ziet. Een deel van het zand wat is vrijgekomen hebben we, zoals eerder aangekondigd, gebruikt voor het aanpassen van ons terras ter hoogte van de bestuurskamer/business-home. Het was in meerdere opzichten een verstandige keuze om dat nu te doen. De damwanden zijn geplaatst, waarna het gat is opgevuld. We verwachten het binnen enkele weken weer helemaal bestraat te hebben. De trap naar het hoofdveld is verplaatst en ter hoogte van de tribune is een tweede trap gerealiseerd. Deze moet dienen voor de bezoekers van onze overdekte statribune die nu via de nieuwe route bereikbaar is. Een van de volgende stappen wordt het verplaatsen van de entree. We gaan je via de site zoveel mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Zijn er vragen of suggesties, dan kun je altijd bij één van de mensen van de bouwcommissie terecht of mailen naar facilitair@vvog.nl.

Via deze weg wil de bouwcommissie iedereen vriendelijk verzoeken de bouw op afstand te volgen. Het betreden van het bouwterrein is niet toegestaan. Dit i.v.m. de veiligheid.

Volg de Nieuwbouw

Lees bericht

Superlot voor Anne van den Os

26-09-2021

Anne van den Os (leider van de JO10-1 en zelf ook een VVOG verleden) steunt met zijn bedrijf de club door een superlot te kopen.

Lees bericht

Condeleance Gerrit Zwart

25-09-2021

Op verzoek van de familie willen we een ieder laten weten dat de gelegenheid tot condoleren op maandag van 09:45 tot 10:45 uur in de Regenboogkerk is. 

Lees bericht

VVOG 5 sponsort ook een tafel voor de kantine

24-09-2021

Een mooi initiatief van de mannen van het 5e om op deze wijze een bijdrage te leveren aan de realisatie van een prachtig clubhuis.

Nieuwsoverzicht Archief