Jake Wollgarten van Ajax naar VVOG

19 Januari 2021 / Algemeen

VVOG is tot een akkoord gekomen met Jake Wollgarten (22). De multi-functionele verdediger heeft ondanks zijn jeugdige leeftijd al zo’n honderd wedstrijden in het eerste van de amateurtak van Ajax gespeeld, waarvan het grootste gedeelte in de derde divisie.

Voor VVOG is Wollgarten geen onbekende, want afgelopen seizoenen werden regelmatig de degens gekruist met Ajax in zowel de competitie, de KNVB-beker als de Veluwade (en meestal liep dat niet goed af voor VVOG). Jake viel daarbij op met zijn solide verdedigende spel en zijn mooie rushes naar voren. Dat dit tot veel gevaar kan leiden bleek vorig seizoen nog toen hij tweemaal scoorde tegen onze buren uit Ermelo (dat maakt dan weer een hoop goed).

De Lelystedeling speelde in zijn jeugd voor Unicum en SVL  en brak vanuit de A1 op zijn 17e al door bij het eerste elftal van Sv Lelystad ’67. In zijn jeugd heeft Jake veel op het middenveld gespeeld, maar nadat hij op zijn 18e naar Ajax is gegaan is hij meer verdedigend gaan spelen. De HBO-student Social Work verbindt zich voor 2 seizoenen aan VVOG.

Het bestuur en de TC zijn blij met de komst van Jake en wenst hem veel voetbalplezier op de Strokel!

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief