Jeremy de Graaf terug op De Strokel!

11 Januari 2021 / Algemeen

De technische commissie heeft overeenstemming bereikt met Jeremy de Graaf (30), die zich voor de komende twee seizoenen aan VVOG heeft verbonden.

Daarmee gaat de veelscorende aanvaller zijn derde periode in bij VVOG. In 2011 kwam de Drontenaar over van asv Dronten en ontwikkelde hij zich in twee seizoenen dermate goed dat trainer Dwight Lodeweges hem meenam naar Cambuur dat net gepromoveerd was naar de eredivisie. Twee jaar later kwam de snelle aanvaller terug bij de groen-witten en nestelde hij zich in de top van het topscorers klassement met 27 doelpunten. Daarmee had hij een belangrijke bijdrage aan de promotie van VVOG naar de derde divisie, waarbij VVOG in twee zeer enerverende beslissingswedstrijden DOVO net de baas bleef. In het eerste jaar in de derde divisie kwam de Graaf tot 22 treffers en wist VVOG zich goed in de middenmoot van de 3e divisie te handhaven. Met zijn goede spel viel hij bij vele topclubs op en een vervolgstap in de 2e divisie bij GVVV was dan ook een logisch vervolg. Daar speelt hij sinds het seizoen 17/18 (40 doelpunten tot op heden).

De technische commissie denkt met Jeremy de Graaf een aanvalsleider gevonden te hebben die het team met zijn ervaring, wedstrijdmentaliteit en scoringsdrang kan helpen in de ambitie om de komende jaren een rol van betekenis te spelen in de 3e divisie.

De Graaf zelf over zijn terugkeer: “Ik heb mij bij VVOG altijd goed ontwikkeld en de warme band met de club is er altijd gebleven. Ik hoop met mijn kwaliteiten en ervaring een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het team. Voetballend heeft VVOG al een aardige stap gemaakt en ik denk dat VVOG de potentie heeft om aan te sluiten bij de betere ploegen in de 3e divisie”.

In het VVOG-topscorersklassement aller tijden staat Jeremy de Graaf op dit moment op een 6e plaats met 78 doelpunten in vier seizoenen. Hij hoopt komend seizoen Marcel de Haan (82 doelpunten) voorbij te gaan om daarna een ‘aanval’ te doen op de Top 4 die op dit moment nog bestaat uit Eti Jansen (180 goals), Edwin van Egteren (140 goals), Marijn Zegers (134 goals) en Heimen Jansen (130 goals). Bron: Harrie Huijgen.

Bestuur en TC zijn erg blij met de komst van Jeremy de Graaf en wensen hem de komende seizoenen veel spelplezier op de Strokel.

(Foto: Ronald Bonestroo) 

Lees bericht

Registeraccount Rienk Boeve verlengt vriendsponsorcontract

24-01-2021

Registeraccount Rienk Boeve uit Nunspeet heeft zijn vriendsponsorcontract met VVOG met 3 jaar verlengd.

Lees bericht

In memoriam Jan Foppen

24-01-2021

Wij hoorden van het droevige bericht dat de “bekende” Harderwijker Jan Foppen is overleden.

Lees bericht

Schrijf je snel in voor de digitale sportquiz

22-01-2021

Doe je ook mee? Op vrijdag 12 febr a.s. kan je de sportieve uitdaging aan gaan met teams van andere verenigingen en maak kans op € 400,00 voor de club.

Nieuwsoverzicht Archief