Mitchel Dijkhof komt VVOG versterken

5 Januari 2021 / Algemeen

VVOG is erin geslaagd om Mitchel Dijkhof (24) te strikken. De aanvallende middenvelder komt over van WHC waar hij vanaf de jongste jeugd - met een uitstap naar de jeugd van PEC Zwolle -  heeft gevoetbald. De Wezeper brak bij WHC door op zijn 17e en de laatste 6 jaar maakt hij deel uit van de A-selectie, waar hij inmiddels ruim honderd wedstrijden voor speelde.

De technische commissie van VVOG is blij om komend seizoen gebruik te kunnen maken van de kwaliteiten van Mitchel die niet alleen een ‘bezige bij’ is op het middenveld, maar technisch ook zeer vaardig is en een mooie traptechniek in huis heeft. Regelmatig weet de linkspoot met een mooie steekbal een aanvaller in scoringspositie te brengen en ook zelf pakt hij regelmatig een goaltje mee.

Hoewel Mitchel graag zijn kwaliteiten op een hoger niveau laat zien was de stap van WHC naar VVOG geen eenvoudige beslissing. Dijkhof: “Ik ben beslist geen clubhopper en speel met veel plezier voor WHC. Ik ben daar ook als jeugdspeler doorgebroken en al jarenlang een vaste waarde. Ik wil echter graag weten waar mijn plafond ligt en VVOG biedt mij de optie om op derde divisieniveau te gaan voetballen en die uitdaging ga ik graag aan. En hoewel ik voor nu afscheid neem van mijn club kom ik hier in de toekomst ongetwijfeld weer terug.”

Bestuur en TC van VVOG zijn blij met de komst van Mitchel Dijkhof en wensen hem veel voetbalplezier op de Strokel.

Lees bericht

Registeraccount Rienk Boeve verlengt vriendsponsorcontract

24-01-2021

Registeraccount Rienk Boeve uit Nunspeet heeft zijn vriendsponsorcontract met VVOG met 3 jaar verlengd.

Lees bericht

In memoriam Jan Foppen

24-01-2021

Wij hoorden van het droevige bericht dat de “bekende” Harderwijker Jan Foppen is overleden.

Lees bericht

Schrijf je snel in voor de digitale sportquiz

22-01-2021

Doe je ook mee? Op vrijdag 12 febr a.s. kan je de sportieve uitdaging aan gaan met teams van andere verenigingen en maak kans op € 400,00 voor de club.

Nieuwsoverzicht Archief