Mitchel Dijkhof komt VVOG versterken

5 Januari 2021 / Algemeen

VVOG is erin geslaagd om Mitchel Dijkhof (24) te strikken. De aanvallende middenvelder komt over van WHC waar hij vanaf de jongste jeugd - met een uitstap naar de jeugd van PEC Zwolle -  heeft gevoetbald. De Wezeper brak bij WHC door op zijn 17e en de laatste 6 jaar maakt hij deel uit van de A-selectie, waar hij inmiddels ruim honderd wedstrijden voor speelde.

De technische commissie van VVOG is blij om komend seizoen gebruik te kunnen maken van de kwaliteiten van Mitchel die niet alleen een ‘bezige bij’ is op het middenveld, maar technisch ook zeer vaardig is en een mooie traptechniek in huis heeft. Regelmatig weet de linkspoot met een mooie steekbal een aanvaller in scoringspositie te brengen en ook zelf pakt hij regelmatig een goaltje mee.

Hoewel Mitchel graag zijn kwaliteiten op een hoger niveau laat zien was de stap van WHC naar VVOG geen eenvoudige beslissing. Dijkhof: “Ik ben beslist geen clubhopper en speel met veel plezier voor WHC. Ik ben daar ook als jeugdspeler doorgebroken en al jarenlang een vaste waarde. Ik wil echter graag weten waar mijn plafond ligt en VVOG biedt mij de optie om op derde divisieniveau te gaan voetballen en die uitdaging ga ik graag aan. En hoewel ik voor nu afscheid neem van mijn club kom ik hier in de toekomst ongetwijfeld weer terug.”

Bestuur en TC van VVOG zijn blij met de komst van Mitchel Dijkhof en wensen hem veel voetbalplezier op de Strokel.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief