Nieuws van de TC: Selectie 21-22 en ruimte voor jong talent

1 Januari 2021 / Algemeen

Afgelopen weken heeft de technische commissie veel gesprekken gevoerd met de staf en spelers van de A-selectie van VVOG. Bij deze een overzicht.

Staf

Eerder werd al bekend gemaakt dat Raymond Schuurman en Jaime Bruinier hun contract hebben verlengd. Inmiddels heeft de tc ook een akkoord bereikt met keeperstrainer Arjan Leichtenberg. Arjan zal komend jaar voor het 10e achtereenvolgende seizoen de keepers van VVOG onder zijn hoede nemen, waarvoor hulde!

De TC is tevreden met deze staf verder te kunnen werken en heeft er vertrouwen in dat het team zich onder hun deskundige leiding goed verder kan ontwikkelen. Komende weken vinden er ook gesprekken plaats met de ondersteunende stafleden rondom de A-selectie om ervoor te zorgen dat het vlaggeschip van VVOG op het gebied van teammanagement, materiaal en medische zaken de juiste ondersteuning krijgt. Om een topteam te bouwen is de hulp en inzet van velen nodig!

A-selectie

De afgelopen weken hebben 12 spelers met een aflopend contract een akkoord bereikt met de tc en vier spelers hadden nog een doorlopend contract tot en met het seizoen 21/22. Op dit moment zijn er dus 16 spelers vastgelegd: 

-    Keepers: Paul Eppink, Wouter Polhoud en Melvin Betzold

-    Verdediging: Jeffrey Snijders, Zakaria Fadili, Milan Holstege, Max Jansen en Randy Onuoha

-    Middenveld: Mark Bottenheft, Rafik el Hamdi, Yassin Kurt, Jeroen Buitenhuis

-    Aanval: Yannick Bouw, Pernelly Biya, Job Hoogedoorn en Dean van Ooijen

De contracten met Caifano en Yassine zijn niet verlengd en met een drietal spelers lopen nog gesprekken of wordt er nog een vervolg gepland.

Ruimte voor aanstormend talent

Komende jaren wil de Tc meer ruimte maken voor jong talent in de A en B-selectie uit Harderwijk en de nabije regio. Dat zijn dan met name talenten tot 23 jaar met de potentie om binnen twee jaar in de top van het amateurvoetbal uit te komen. In eerste instantie is er plaats in het gecombineerde O23/2e van VVOG, waarbij er bij een goede ontwikkeling ook ruimte is om direct al door te stromen naar de A-selectie. Interesse om zelf deze stap te wagen? Stuur dan een kort voetbal CV door naar https://www.vvog.nl/contact/tc

Scouting VVOG

Recent is het scoutingsappraat voor de A- en B-selectie uitgebreid met Hans Jansen, Thomas Vossebelt en John Middelkamp. Ook zijn er regelmatig oud-spelers van VVOG die tips doorgeven als zij talent zien spelen dat hogerop kan. De tc is blij met deze brede betrokkenheid bij onze mooie club.

Namens de TC,

Henk Drost, Heimen Jansen en Laurens Sloot

Lees bericht

Registeraccount Rienk Boeve verlengt vriendsponsorcontract

24-01-2021

Registeraccount Rienk Boeve uit Nunspeet heeft zijn vriendsponsorcontract met VVOG met 3 jaar verlengd.

Lees bericht

In memoriam Jan Foppen

24-01-2021

Wij hoorden van het droevige bericht dat de “bekende” Harderwijker Jan Foppen is overleden.

Lees bericht

Schrijf je snel in voor de digitale sportquiz

22-01-2021

Doe je ook mee? Op vrijdag 12 febr a.s. kan je de sportieve uitdaging aan gaan met teams van andere verenigingen en maak kans op € 400,00 voor de club.

Nieuwsoverzicht Archief