Oliebollen voor de jeugd groot succes!

15 November 2020 / Jeugd

Zaterdagochtend werden alle aanwezigen getrakteerd op vers gebakken oliebollen. De actie van initiatiefnemers Jeroen van Cafe & Cafetaria Stoppels en Rik van, met een Michelin ster bekroonde, toprestaurant Basiliek werd zeer gewaardeerd.

De mannen waren al vroeg op voor de voorbereidingen en het maken van het beslag. De oliebollen smaakten geweldig en gingen er na een wedstrijdje voetballen wel in. Er was zelfs keuze uit drie varianten. Er zijn ruim 600 oliebollen gebakken en aan het eind van de ochtend waren de bakken compleet leeg. Je hebt oliebollen en oliebollen maar deze waren top. Een poging om bij chef Rik het speciale recept los te krijgen liep op niets uit. Want zoals het een goede chef betaamt, geeft hij zijn recept niet prijs.

De reacties waren positief. Er wordt stiekem gehoopt op een vervolg, maar daarover wilden de mannen en hun aanwezige echtgenotes nog niets loslaten. Toen de actie afgelopen week op de website werd aangekondigd, kregen we vele vragen of er ook oliebollen gekocht konden worden. Er wordt met Rik en Jeroen nagedacht over een oliebollen actie. We hebben goede hoop dat het succes een vervolg krijgt.

Oliebollen voor de jeugd groot succes!

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief