Oliebollen voor de jeugd groot succes!

15 November 2020 / Jeugd

Zaterdagochtend werden alle aanwezigen getrakteerd op vers gebakken oliebollen. De actie van initiatiefnemers Jeroen van Cafe & Cafetaria Stoppels en Rik van, met een Michelin ster bekroonde, toprestaurant Basiliek werd zeer gewaardeerd.

De mannen waren al vroeg op voor de voorbereidingen en het maken van het beslag. De oliebollen smaakten geweldig en gingen er na een wedstrijdje voetballen wel in. Er was zelfs keuze uit drie varianten. Er zijn ruim 600 oliebollen gebakken en aan het eind van de ochtend waren de bakken compleet leeg. Je hebt oliebollen en oliebollen maar deze waren top. Een poging om bij chef Rik het speciale recept los te krijgen liep op niets uit. Want zoals het een goede chef betaamt, geeft hij zijn recept niet prijs.

De reacties waren positief. Er wordt stiekem gehoopt op een vervolg, maar daarover wilden de mannen en hun aanwezige echtgenotes nog niets loslaten. Toen de actie afgelopen week op de website werd aangekondigd, kregen we vele vragen of er ook oliebollen gekocht konden worden. Er wordt met Rik en Jeroen nagedacht over een oliebollen actie. We hebben goede hoop dat het succes een vervolg krijgt.

Oliebollen voor de jeugd groot succes!

Lees bericht

Inleveren kleding

09-06-2024

Het seizoen is bijna ten einde. Graag alle materialen inleveren op: zaterdag 29 juni 2024.

Lees bericht

Veld 5 wordt kunstgrasveld.

08-06-2024

Zoals jullie wellicht allemaal al weten gaat 5 veld voorzien worden van een kunstgrasveld.

Lees bericht

Aria Hashemi naar VVOG Harderwijk

08-06-2024

Voor komend seizoen heeft VVOG een nieuwe keeper aangetrokken in de persoon van Aria Hashemi (30).

Nieuwsoverzicht Archief