Yassine el Hanoudi naar VVOG!

2 Juni 2020 / Algemeen

De TC is erin geslaagd om Yassine el Hanoudi (27) vast te leggen voor komend seizoen. De multifunctionele speler (verdediging en middenveld) is afkomstig van LRC uit Leerdam en speelde twee jaar geleden al eens tegen VVOG toen hij nog de kleuren van Magreb ‘90 verdedigde.

Yassine is een echte ‘globetrotter’. Geboren in Rabat ontwikkelde hij zich tot een speler wiens kwaliteiten snel werden opgepakt. Achtereenvolgens kwam hij uit in de Marokkaanse, Deense, Spaanse en Franse profcompetitie.

Er valt veel over Yassine te vertellen, het is iemand die zich snel ergens thuis voelt, een hoop vrolijkheid meebrengt en zeer energiek is (zowel binnen als buiten het veld). Maar het beste is als u een keer met hem komt kennismaken bij VVOG.

Yassine heeft ook een talenknobbel en spreekt vloeiend frans, spaans, deens en engels en staat open voor nieuwe uitdagingen. Dus mocht u een tip hebben, laat dat dan even weten!

De TC en het bestuur wensen Yassine veel succes en plezier bij VVOG.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief